Kırıkhan Belediyesi Temizlik Müdürüne teşekkür

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Kırıkhan İlçe Milli Eğitim Müdürü İ.Cahit Ayazhan tarafından Kırıkhan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Ömer Faruk Güder’e Teşekkür Belgesi verildi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü İ.Cahit Ayazhan tarafından Kırıkhan ilçe genelindeki okulların temizlenmesinde göstermiş olduğu ilgi, özveri, üstün gayret ve fedakarca çalışmalarından dolayı Kırıkhan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Ömer Faruk Güder’e Kırıkhan Belediye Başkan yardımcısı Ali Kurter’in makamında Teşekkür Belgesi verildi.

Başkan Yavuz’a ve Temizlik İşleri Müdürü Güder’e eğitime verdikleri desteklerden dolayı teşekkür eden İlçe Milli Eğitim Müdürü i.Cahit Ayazhan yaptığı açıklamada;

“Okullarımızda eğitim gören yavrularımız Başkan Yavuz ve Temizlik İşleri Müdürümüz Ömer Faruk Güder sayesinde daha hijyenik bir ortamda eğitim görmekteler. Başkanımızın başarılı çalışmaları ve ilçemize olan katkıları takdire şayandır.  Özellikle sosyal sorumluluk projesi kapsamında ilçemizdeki okullarımız, cami ve ibadethanelerimiz ile engelli ve yaşlılara yönelik temizlik çalışmalarıyla halkımızın haklı takdirini kazanan Başkanımızın başarılı çalışmalarının devamını diliyorum.” dedi.

Temizlik İşleri Müdürü Ömer Faruk Güder ise yaptığı açıklamada;

“Başkanımız Ayhan Yavuz’un talimatları doğrultusunda temizlikle ilgili Sosyal Sorumluluk projelerini hayata geçirerek ilçemize değer katabildiysek ne mutlu bizlere.

İlçemizin çöp ve kül toplamayla birlikte diğer rutin temizliklerini yaparak Kırıkhan’ın daha temiz kalması için 7/24 hizmet veriyoruz. Ayrıca sosyal sorumluluk projesi kapsamında kendi temizlik işlerini yapamayacak derecede yaşlı ve engelli olan vatandaşlarımıza Belediyemizin sunduğu bu önemli projeyle temizlik işlerinde yardımcı olmaya çalışıyoruz. Bunun yanında yine vatandaşlarımızın daha rahat ve temiz bir ortamda huzur içerisinde ibadet yapmalarını sağlamak amacıyla Cami ve İbadethanelere yönelik temizlik çalışmalarımız devam ediyor.  Çocuklarımızın daha hijyenik bir ortamda eğitim görmeleri için okul müdürlerimizle yaptığımız istişareler sonucunda ve belirli programlar dahilinde okullarımızın hijyenik temizlikleri devam ediyor.  Bundan sonra da hiçbir şekilde rehavete düşmeden ilk günkü heyecanla Temizlik hizmetlerimiz devam edecek.

Belediye Başkanımız Ayhan Yavuz’la birlikte ilçemize yaptığımız hizmetlerden dolayı bizlere Teşekkür Belgesi vererek onurlandıran İlçe Milli Eğitim Müdürümüz İ.Cahit Ayazhan’a teşekkür ediyorum” dedi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.