Başkan Kimyeci ve İl Başkanından esnaf ziyaretleri

Published on:  /   Yorum yapılmamış

 

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci ve AK Parti İlçe Başkanı Ramazan Alpaslan ziyaret programı kapsamında İnneplik Caddesi’ni ziyaret etti.

İnneplik Caddesi’ndeki dükkânları teker teker ziyaret eden Başkan Kimyeci ve AK Parti İlçe Başkanı Alpaslan, esnafla sohbet ederek karşılıklı fikir alışverişinde bulundu. Başkan Kimyeci ve AK Parti İlçe Başkanı Alpaslan, esnafın istek ve ihtiyaçlarını dinleyerek çözüme ulaştırılacağını belirtti.  Ziyaretin ardından esnaflarla günün anısına hatıra fotoğrafı çekildi.

Başkan Kimyeci Esnaf Ziyaretlerini Sürdürüyor

Başkan Kimyeci, ziyaret programı kapsamında esnafları ziyaret etmeye devam ediyor.  Başkan Kimyeci, Öksüzler Market İşletmeciliği sahibi Zihni Öksüz ve Sultanoğlu Elektrik işletmesi sahibi Vahip Sultanoğlu ile sohbet ederek hal hatırlarını sordu.

Başkan Kimyeci, ziyaretin ardından hayırlı işler, bol kazançlar dileğinde bulundu. Başkan Kimyeci ve AK Parti İlçe Başkanı Alpaslan’a; HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz, Antakya Elektronikçiler Odası Başkanı Adnan Taşçıoğlu ve belediye meclis üyeleri eşlik etti.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.