İHA’dan Başkan Seyfi Dingil’e Ziyaret

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Basının demokrasinin vazgeçilmez unsurlarından biri olduğunu belirtti.

İHA Adana Bölge Müdürü Adnan Kulak ve İskenderun İHA temsilcisi Mustafa Mert İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i makamında ziyaret etti.

İHA Özveri Çalışıyor

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, “Kamuoyunu her zaman doğru ve hızlı bir şekilde bilgilendirme görevini yerine getirmeye çalışan gazetecilerimiz, içinde bulunduğu şartların tüm zorluklarına rağmen görevlerini özveriyle yerine getirmektedirler. İHA’da saygın ve yaygın ajanslarından biridir. Gerçek, doğru, tarafsız ve hızlı habercilik yapan İHA’nın yetkili ve çalışanları ile il ve ilçelerde büyük özverilerle, gece gündüz demeden görev yapan muhabirlerini kutluyorum” dedi.

Başkanları Ziyaret Ediyoruz

İhlas Haber Ajansı (İHA) Adana Bölge Müdürü Adnan Kulak ise Başkan Seyfi Dingil’e İHA’nın çalışmalarıyla ilgili bilgiler vererek,” Zaman zaman belediye başkanlarımızı ziyaret ediyoruz. Kentteki gelişmeler hakkında fikir alışverişinde bulunuyoruz. İHA dünyanın en büyük haber ajansları arasında yer alıyor. Medya alanında her türlü ekipmana sahibiz. Çalışmalarınızda sizlere başarılar diliyoruz” diye konuştu.

Ziyarette İskenderun Belediye Başkan Yardımcıları Mehmet Bilgin ve Ahmet Çetinkaya hazır bulundu.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.