MMK METALURJİ’NİN KADINLAR GÜNÜ GELENEĞİ GÖZ KAMAŞTIRDI…

Published on:  /   Yorum yapılmamış

 

MMK Metalurji San. Tic. Ve Liman İşletmeciliği A.Ş. her yıl olduğu gibi bu yılda 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ nü coşkuyla kutladı.

MMK Metalurji Genel Müdürü  Denis KVASOV yaptığı konuşmada emekçi kadınların kadınlar gününü kutlarken şöyle söyledi:

Değerli Bayanlar!

MMK Metalurji’nin bütün erkek çalışanları ve şahsım adına 8 Mart –Dünya Kadınlar Günü’nüzü en içten dileklerimle kutlarım!

Ebedi değerlerin tamamı siz kadınlarla ilgilidir; aile ocağı, çocuk gülüşleri, zarafet ve şefkat… Kadın elinin değdiği her şeyde sevginin ve güzelliğin izi kalır.

İş ya da aile ile ilgili sizi saran çok sayıdaki sorumluluklara rağmen çevrenizdeki insanlara her zaman sıcaklıkla sarılır, onlara huzur ve mutluluk hediye edersiniz.

Sizler şirketimizin en kıymetli varlıklarısınız, onun kalbisiniz! Desteğiniz, gönülden kopan cömertliğiniz ve sonsuz sabrınız için sizlere teşekkür ederim. Bu bahar bayramı vesilesi ile MMK Metalurji’nin siz değerli bayanlarına sağlık, sevgi, enerji ve neşe diliyorum.

Hayatımızın her anında yanımızda olmakla kalmayıp, bu anları çok çok daha değerli kılan ve bizlere Tanrı’nın birer lütfu olan sizlerin Kadınlar Günü’nüzü kutlarım. kadınların olmadığı bir dünyada herşey eksik kalırdı. bizler sizlerle bir bütünüz. Çalışma yaşamında yer alan kadınların hem evlerinde hem iş yerlerinde gösterdikleri çabalar takdir edilesidir. siz değerli kadınlara hayatımızı güzelleştirdiğiniz için ve yaşamlarımızı daha anlamlı kıldığınız için hepinizin varlığına teşekkürlerimi sunarım.

Kvasov konuşmasının ardından bayan çalışanlarına hediye çeki ve canlı çiçek armağan etti. Hediyeler,ikramlar, fotoğraf çekimi canlı müzik ile devam eden kutlama programının Ardından en güzel hediye saat 12:00 dan sonra bayanların izinli oldukları haberiydi.

Tüm bayan çalışanlara izinli olduklarını söyleyen Kvasov, MMK Metalurji’de çalışan bayanları her özel günlerinde andığı için, bugünde onlara yine ayrıcalıklı olduklarını gösterdi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.