Seyfi Dingil: Temiz Bir Çevre İçin Durmadan Çalışıyoruz

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, temiz bir çevre için durmadan çalıştıklarını belirtti.

İskenderun Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri rutin çalışmalarının yanında kent genelinde etrafa başıboş bırakılan dal, çöp yığını, atıklarının temizlik işlerini gerçekleştiriyor.

İskenderun Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Ömer Çolak gece gündüz demeden kentin temizlik işlerini yaptıklarını belirterek daha temiz bir İskenderun için çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti.

Yaşanılabilir Ve Temiz Çevre

Yaşanılabilir ve temiz çevre sloganıyla İskenderun Belediyesinin mahallelerde mıntıka temizliklerine devam ettiğini belirten İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,” Bir kentin temizliği belediyelerin başlıca görevleri arasındadır. Yaşadığımız kent hepimizin. Bu amaçla, daha temiz ve yaşanılır bir İskenderun için üzerimize düşen vatandaşlık görevini de yerine getirmeliyiz.” dedi.

“Şehrimize Sahip Çıkalım”

Başkan Seyfi Dingil, “Çocuklarımıza temizlik bilincini küçük yaşlarda aşılamalıyız. Böylelikle hem sokağımızı temizleyen temizlik görevlilerimizin işlerine kolaylık sağlamış, hem de daha temiz bir kentte yaşamış oluruz. Temizlemek belediyenin asli görevidir. Temizlemenin birinci görevi ise kirletmemektir. Kirletmeme kültürünü öğrenmemiz lazım. Vatandaşlarımızdan tek isteğimiz, belirlenen kurallara uymaları, çevre sağlığı ve temizliğine gerekli hassasiyeti göstererek, şehrimize sahip çıkmalarıdır. Geleceğimiz olan çocuklarımıza daha yeşil, daha temiz ve daha yaşanır bir kent bırakmak hepimizin görevi” diye konuştu.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.