Üysen ailesinden Necla Üysen Bilim Gözlem Merkezi!

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Özellikle eğitim-öğretim alanında sosyal sorumluluk projelerine verdiği katkılarla tanınan Nuri Üysen, geçtiğimiz yıl inşaatına başlanan Nuri Üysen Ortaokulu’nun Milli Eğitim Bakanlığı’na teslimi için işlemlerin başladığını müjdelerken, sessiz sedasız yeni projeyi daha hayata geçirmeye hazırlanıyor.

İskenderun Teknik Üniversitesi’nin hemen yanında bir Bilim Gözlem Evi yapımını üstlenen Hayırsever İşadamı Nuri Üysen, bu çok önemli tüm milli eğitim camiasının yararlanacağı Bilim Gözlem Merkezi’ni hayat arkadaşı Necla Üysen adına yapacak.

Bilim Gözlem Evi’nin ayrıntıları henüz bilinmezken, müjdeyi İskenderun Gazeteciler Cemiyeti ile birlikte gerçekleşen fidan dikimi töreninde İskenderun Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Türkay Dereli verdi.

Hayatın her alanında ve anında olmaya özenle hassasiyet gösteren İşadamı Nuri Üysen, bugüne kadar elde ettiği maddi ve manevi kazanımları bölgesi ve insanı için kullanmak için çaba sarfediyor.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.