Pirireis ve Cumhuriyet Mahallesi Asfaltlanıyor

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri ilçe sınırları dahilindeki birçok mahallede çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Pirireis ve Cumhuriyet Mahallesinde yollarda yapılan kazı çalışmalarının ardından asfaltlama çalışmaları hızla devam ediyor.

Çalışmalarını yoğunlaştıran ekipler diğer mahallelerde de asfaltlama, yeni yollar açma, yama çalışmalarına devam ediyor.

Asfaltlanmayan Yer Kalmayacak 

Yapılan çalışmalar ile ilgili bilgiler veren İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,” Bölgemizde yaşayan insanların fiziksel ve sosyal yaşamlarını kolaylaştırmak için tüm birimlerimiz özveriyle çalışmaktadır. Bu amaçla tüm mahallelerimize  eksiksiz hizmet ulaştırabilmek için birçok mahallede ekiplerimiz çalışmalarını aralıksız sürdürmektedir. Fen İşleri Müdürlüğü Ekiplerimiz şu anda yol açma, alt yapı ve kaldırım çalışmaları biten Mahallelerde asfalt çalışmalarını sürdürüyor “dedi.

Çalışmalar Hızlı Ve Düzenli

İskenderun’un her tarafına hizmet götürme gayreti içerisinde olduklarını belirten İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,” Halka Hizmet noktasında tüm mahallelere eşit hizmet götürüyoruz. Çeşitli nedenlerle bozulan ve tahrip olan yollarda gerekli düzenlemeleri yapıp halkımızın hizmetine sunuyoruz. Bizim işimiz hizmet gücümüz millet. Bu aziz millet hizmetin en güzeline layık. Çalışmalarımızı hızlı ve düzenli bir program dahilinde yapıyoruz” dedi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.