Camiiler Düzenli Bir Şekilde Temizleniyor

Published on:  /   Yorum yapılmamış

 

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, camiilerin düzenli bir şekilde temizliğinin yapıldığını belirtti.

İskenderun Belediyesi Temizlik Hizmetleri müdürlüğü camii ve ibadethane temizlik işleri ekibi Sakarya Camii ve Sakarya Yeni Camiinin genel temizlik hizmetini gerçekleştirdi.

İskenderun Belediyesi Temizlik Hizmetleri müdürü Ömer Çolak Camii mabet ekibinin temizlik işlerini büyük bir titizlikle yaptığını belirterek periyodik bir şekilde çalışmaların sürdüğünü belirtti.

Titizlikle Devam Ediyor

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,” Camilerimizde detaylı bir şekilde temizlik yapılıyor. İnsanlarımız ibadetlerini yaparken camilerin temiz olması çok önemli. Biz halkımızın camilere geldiğinde uygun ortamlarda ibadetini yapmasını sağlamak için çalışıyoruz. Ekiplerimiz dönüşüm sağlayarak camileri belli bir periyodik zaman içinde tekrar tekrar temizliyor” diye konuştu.

Yapılan bu uygulamadan çok memnun olan vatandaşlar ise İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e ve ekibine verdikleri bu güzel hizmet nedeniyle teşekkür ettiler.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.