Başkan Nehir,Miniklerle Beraber Çiçek Fidelerini Dikti

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir, Namık Kemal ilkokulu ziyareti kapsamında   anaokulu öğrencileriyle buluştu. Samandağ Belediyesi Park Ve Bahçe Müdürlüğü tarafından hazırlanan  Portakal Nergisi ve Lale fidelerinin dikimini öğrencilerle beraber gerçkeleştirdi. Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir, minik öğrencilerle birlikte saksılara tohum ekti. Ana okul öğrencilerini toprakla buluşturarak “doğa sevgisi” aşılamayı hedeflediklerini belirten Başkan Nehir, okul müdürü, öğretmenleri, öğrenci, velilere ilgilerinden dolayı teşekkür etti.

Namık Kemal İlkokulu Müdürü Abdullah Bahap,  Başkan Nehir’e okul hakkında bilgi vererek ,bu çalışmadan dolayı teşekkür etti.Samandağ Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Perihan Çevikel  öğrencilerin toprakla buluşmasını sağlamayı ,doğa sevgisi ,çevre bilinci oluşturmayı hedeflediklerini ifade ederek Başkan Nehir’in öncülüğünde bu çalışmaları ilçe genelindeki okullara yayacaklarını ifade etti.

Öğrenciler Ve Veliler Mutlu Oldu

Namık Kemal İlkokulu Anasınıfı öğrencilerinin velileri :”Gerçekten hem çocuklarımız hem de biz çok mutlu olduk. Samandağ Belediyesi gerçekten çok duyarlı bir görev üstlendi. Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir’e ve belediye emekçilerine teşekkür ettiler.

Doğa Sevgisi Aşılanıyor

Samandağ Belediyesi, çocukların eğitimi için projeler üretmeye devam ediyor. Çocukların doğaya karşı daha duyarlı yetişmesi için Samandağ Belediyesi Park ve Bahçe müdürlüğü ekipleri okullarda öğrencilerle beraber  Portakal Nergisi ve lale fidelerini dikimini gerçekleştiriyor.

Samandağ Belediyesi personelleri, Çocuklara tohumu nasıl ekmeleri gerektiğini anlattılar ve beraber çiçek diktiler. Öğrencilere, ekim işlemi sırasında tohumların nasıl ekilmesi gerektiği ve bakımı hakkında bilgiler verildi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.