İSKENDERUN’DA BASKETBOL FİNALİSTLER BELİRLENDİ

Published on:  /   Yorum yapılmamış

2016-2017 Eğitim ve Öğretim Yılı Spor faaliyetleri arasında yer alan Türkiye Liseler arası genç kız ve erkekler yarı final karşılaşmaları İskenderun Kapalı Spor ve Sakarya mahallesi Belediye Spor tesislerinde yapıldı.
Sakarya Mahallesi Belediye Spor Salonunda yapılan Genç kızlar karşılaşmalarda, İstanbul Özel Şişli Açı Anadolu Lisesi, İstanbul Üsküdar Birey Temel Lisesini 76-64 yendi. Diğer karşılaşmada ise Mersin Ted Koleji Lisesi, Adana Özel Akdeniz Kolejini 77-73 yendi.


Alınan bu sonucun ardından İstanbul Özel Şişli Açı Anadolu Lisesi ile Mersin Ted Koleji Lisesi Samsun’da yapılacak olan Türkiye finallerine katılacaklar.


İskenderun Kapalı Spor salonunda yapılan genç erkekler müsabakalarında İzmir Özel Gelişim Koleji, İstanbul Üsküdar Birey Temel Lisesini 81-72, Ankara Özel Fatoşabla Anadolu Lisesi de KKTC Yakın Doğu Kolejini 88-58 yendi. Alınan bu sonuçların ardından İzmir Özel Gelişim Koleji ile Ankara Özel Fatoşabla Anadolu Lisesi takımları Samsun’da yapılacak olan Finallere katılmaya hak kazandı

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.