Hatay İl Kütüphane Müdürü Baz’ın yazar ilgisi

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Hatay’ı anlatan üç kitabı kaleme alan ve Hataylılarla buluşturan Nermin Ünsel EKİN ve Kemal DÜZ, Hatay İl Kütüphanesi Müdürlüğü’ne okurlarla buluşturmak üzere teslim etti. Aynı zamanda Hatay İl Kütüphanesi okurları le de mini bir söyleşi yapan yazarlar, yakın ilgilerinden dolayı Hatay İl Kütüphane Müdürü Celal BAZ’a teşekkür ettiler. Hatay İl Kütüphane Müdürü Celal BAZ’ın samimi ev sahipliğinde gerçekleşen ziyaret ve söyleşiden yazarlar da çok memnun kaldı.
Ziyaret ile ilgili düşüncelerini yazarlarla paylaşan İl Kütüphane Müdürü Celal BAZ, “Edebiyat dünyamıza kazandırılan ve Hatayımızın 1940’lı yıllarını anlatan üç eseri siz değerli okuyucularımıza sunmanın mutluluğunu yaşadık. O yıllarda Hatayımız’da görev yapmış olan M. Ziya Ünsel hocamızın kızı Nermin Ünsel EKİN hanfendi, babasının o yıllarda kaleme almış olduğu eseri günümüze kazandırdı. Öykü tadında yazılmış eseriler olan “ACI DENİZ” ve “MUTLU GÜNEY” kitaplarını okumanın hazzını yaşadık… Yine 1995 yılından 2000li yıllar arasında Hatay da görev yapmış Hatayı çok sevmiş ve sevgisini kaleme almış yazıya dökmüş Kemal DÜZ abimizin “BİR BAŞKA DÜNYA HATAY” isimli kitabının tanıtımını yapmak da kurumumuz olarak bizi onurlandırmıştır. Her iki yazarımıza ev sahipliği yapmak kütüphanemize onur vermiştir. Çalışmalarından ötürü kendilerine minnet borcumuzun farkında olarak teşekkür ediyoruz. Ayrıca bu kalem ustalarına mihmandarlık yapan Gazeteci Serpil KORKMAZ hanfendiye de emeklerinden ötürü ve ilimizin tanıtımına katkılarından dolayı da şükranlarımızı borç biliriz.” İfadeleri ile dile getirdi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.