Başkan Yavuz “Geleceğin Sporcusu Olmaya Hazır mısınız?” 

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Kırıkhan’da gençleri kahve köşelerinden kurtaracak ve geleceğe hazırlayacak önemli bir proje daha hayata geçiriliyor.

Kırıkhan Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Kuruldu

Çocuk ve genç nüfusun yoğun olduğu ilçemizde yeni yetenekler keşfetmek, boş zamanları verimli değerlendirmek, çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan uzak tutmak, milli ve manevi değerlere sahip bireyler yetiştirmek amacıyla Kırıkhan Kaymakamlığı, Kırıkhan Belediyesi, Kırıkhan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Halk Eğitim Merkezi’nin ortak projesi ve destekleri doğrultusunda, Kırıkhan Belediyesi Gençlik Spor Kulübü kurularak kurs faaliyetlerine başladı.

Kırıkhan Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Yönetim Kurulu, Başkan Ayhan Yavuz, Başkan Yrd. Uğur Polat, Üyeler Ahmet Uçar, İbrahim Göçer, Adnan Bilir, Bestami Gündüz ve Abdullah Dinç’ten oluşuyor.

Kırıkhan Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü olarak ilçe stadyumu içerisinde kulüp irtibat ofisi faaliyete başlamış olup, kayıt için İlçe stadyumu içerisindeki kulüp ofisi sizleri bekliyor.
Telefon: 0326 344 1937
Karate Antrenörü Ali Çeltik: 0536 929 52 51
Basketbol antrenörü Abdullah Dinç: 0505 397 02 18

İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Bestami Gündüz, kulüp antrenörleri ve Belediye Başkan Yardımcısı Uğur Polat ile bir araya gelerek Kırıkhan Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübünün kuruluşundan bugüne kadar yapmış olduğu çalışmalar ve son durum hakkında bir değerlendirme toplantısını yaparak, Kırıkhan genelindeki okullarımızda genç yetenekleri keşfetmek için çalışmalar başlattıklarını ve bütün Okullarımızı Tek Tek Gezdiklerini Belirttiler.

Başkan Yavuz “Gençlerimizi Geleceğe Hazırlayacak Bir Projemiz Daha Hayata Geçiyor”

“Sokakta hedefi olmayan genç bırakmayacağız” sloganıyla yola çıktıklarını ve  Kırıkhan Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübünü kurduklarını belirten Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz konuya ilişkin yaptığı açıklamada;

“Çocuk ve genç nüfusun yoğun olduğu ilçemizde yeni yetenekler keşfetmek, boş zamanları verimli değerlendirmek, kötü alışkanlıklardan uzak tutmak, milli ve manevi değerlere sahip bireyler yetiştirmek, amacıyla bu kulübü kurduk. Geçen yıl yaptığımız mahalle tipi spor tesisleri bu yaz faaliyete geçecek. Ayrıca bu tesislerimize ek olarak Yüzme havuzu, karate ve jimnastik salonumuz, mesire alanında yaptığımız yürüyüş parkurları ve açık spor tesislerimiz ile destek verdik. Artık spor tesislerimizin gerçek sahipleri olan çocuklarımız ve gençlerimizin bu tesislerle buluşmasına sıra geldi. Alanında deneyimli usta antrenörlerimiz ile öğrencilerimizi buluşturuyoruz ve Kurslar tamamen ücretsiz olacak. İlçemizde gençlerimizin katılabileceği tüm sportif faaliyetlere ev sahipliği yapacağız. Spor yapmak isteyen her gencimize tüm imkânları sunacağız. Her gencimiz istediği dalda sportif faaliyet yapma imkânı bulacak. Gelecek nesillerimizi çağımızın her türlü yanlışlıklarından uzak tutmayı hedefledik ve bunun için de elimizden gelen her türlü gayreti göstereceğiz. Ayrıca, atmış olduğumuz bu adımlarla da gençlerimizi geleceğin yıldızları olma yolunda önemli bir mesafe almış olacağız. Bu etkinliklerin faydalı olması için desteklerimizi sonuna kadar devam ettireceğiz.  Kurmuş olduğumuz Kırıkhan Belediyesi Gençlik Spor Kulübünde alt yapı çalışmalarına ağırlık verilecek ve geleceğin sporcularını yetiştireceğiz   ” dedi.

Kırıkhan Kaymakamlığı, Kırıkhan Belediye Başkanlığı, İlçe Spor Müdürlüğü, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü iş birliğiyle başlatılan bu projede Futbol, basketbol, karate, yüzme, atletizm, voleybol, masa tenisi, jimnastik, okçuluk gibi branşlarda 06-17 yaş aralığında çocuk ve gençlerimiz bu spor kurslarına kayıt yaptırabilecek.

Spor faaliyetleri; İlçe Stadyumu, Belediye Açık Spor Tesisleri, İmam Hatip Ortaokulu Kapalı Spor Salonu, Yatılı Bölge Ortaokulu Spor Tesisleri, Toki Karate ve Jimnastik Spor salonunda ve Kurtlusoğuksu’da yapımı devam eden Yüzme Havuzunda yapılacak.

KURS HOCALARI:
Futbol: Sinan Ekiz, Abdullah Deli
Basketbol: Abdullah Dinç, Pelin Gündüz, İbrahim Avcı
Karate: Ali Çeltik
Yüzme: Bedir Numan Ablak, Abdulkadir Kaplan
Masa Tenisi; Belgin Karateke
Okçuluk; Mehmet Üşenmez
Tenis – Jimnastik: Nilgün Kurt, Tuğba Melemiş Adıgüzel, İlknur Kırar
Atletizm: Şükran Deveci
Satranç: Ersin Aladağ
Voleybol: Safiye Er, Selma Ay

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.