İGEV ve İTSO, eğitimin nabzını destekliyor

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Güney Eğitim Vakfı (İGEV)  yönetim kurulu üyeleri İskenderun  Ticaret ve Sanayi Odası’na nezaket ziyaretinde bulundu.

Üniversiteli gençlere burs imkanı sağlayan ve eğitime verdiği desteklerle adından söz ettiren, hayırsever eğitim gönüllülerinden oluşan İskenderun Güney Eğitim Vakfı (İGEV), Sosyal sorumluluk projesi ile halkın da takdirini topluyor. Sosyal faaliyetlerle örnek bir sivil toplum kuruluşu haline gelen İGEV, sadece Üniversiteli gençlere burs vermekle kalmayıp, aynı zamanda topluma yararlı kurslara da ev sahipliği yapıyor

İGEV’in İTSO ziyaretinde ağırlıklı olarak bölge ekonomisi ve eğitim konuları hakkında karşılıklı fikir alış verişinde bulunuldu.

İGEV  yönetim kurulu Başkanı Şefik Uyar ziyarette yaptığı konuşmasında;  “İTSO’nun da eğitime katkısının büyük olduğunu ifade etmek isteriz. İGEV ailesi olarak bu yararlı projelerde emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Amacımız, Cumhuriyet’in temel değerlerine sahip çıkarak toplumsal dayanışma çerçevesinde, insana dayalı eğitim ve üretime katkı sağlamak istiyoruz. Önemli olan gençlerimize faydalı olabilmektir. Üç beş yavrumuza nasıl daha fazla burs verebilir izin gayretleri içerisindeyiz.  İGEV olara Mart ayında 20. Kuruluş yıl dönümümüzü de  hep birlikte kutlayacağız. Bu bağlamda İGEV  olarak her zaman yanınız da olduğumuzu belirtmek isteriz. İskenderun’da hem ekonomiye yön veren, hem de eğitime katkı sağlayan sizlerin  bu şehir için yapmış olduğun hizmetleri takdirle takip ediyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde bu şehre daha büyük hizmet vereceğinizden hiç şüphemiz yok. İTSO Yönetimine de yapmış olduğu bu gayretli çalışmalardan dolayı ayrıca teşekkür etmek istiyoruz” şeklinde ifadelere yer verdi.

Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ise, “Birlik ve beraberlik içerisinde hareket edilmesi gerektiğine inanıyoruz.  Eğitim de sorunları çözümü için ortak akılla birlikte hareket edilmesi gerekir. Öğrencilerimizin ekonomik olarak sıkıntı yaşamadan eğitimlerini devam ettirmelerinden yanayız.  Matematikte, Sanatta, Sporda, bu ülkenin gelişmesine katkı verecek gençlerimize ihtiyacımız var.  Çocuklarımızın ufkunu açacak laboratuarlara ihtiyaçlar var. Bizler de sizler gibi eğitime büyük önem veriyoruz. Okullarımıza da aynı şekilde desteklerimiz artarak devam etmektedir. İTSO olarak, İskenderun’un ekonomik kültürel ve eğitim yönünden gelişmesi için çalışmalarımız ve projelerimiz artarak devam edecektir.” dedi.

İGEV’in ziyaretinde İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İTSO Başkan yardımcısı Muhsin Yeter, İTSO Yönetim kurulu üyeleri Bülent Seküçoğlu, Necat Özkaya, Gassan Kuran ve Okan Belli de hazır bulundular.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.