“Daha temiz ve sağlıklı bir çevre istiyoruz”

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Körfez Katı Atık Birliği Komisyon Üyeleri Şevket Köybaşı ve Musa Bayırlı, Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha’yı makamında ziyaret etti. Birlik bünyesindeki ilçe belediyelerine daha temiz ve sağlıklı hizmet vermek amacıyla fikir alışverişi yapılan ziyarette hem birlik komisyon üyesi, hem de  İskenderun Belediye Meclis Üyesi Musa Bayırlı, birliğin şu anki üyelerinin Arsuz’un yanısıra İskenderun, Dörtyol, Belen, Erzin ve Payas Belediyeleri olduğunu anımsatarak, Arsuz’daki çalışmaları değerlendirdi.

Gerçekleşen ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha da belediye olarak daha temiz, daha yeşil ve daha yaşanabilir bir çevre  için büyük bir titizlikle çalışmalarının sürdüğünü belirterek, katı atık yönetimi bünyesinde atıkların toplanması bertarafı ve şehir temizlik işi yapan şirketlerinin Karaağaç ve Nardüzü Mahallelerinde hizmet verdiğini ifade ederek, komisyon üyeleri ile fikir alışverişinde bulundu.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.