Kırıkhan’da Doğalgaz Dönüşüm sistemleri hizmete

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Başkan Yavuz “TMY Doğalgaz Dönüşüm Sistemleri İlçemize Hayırlı Olsun”

Kırıkhan Dişçilerinden Ömer Yunus’un oğlu İnşaat Mühendisi Tahsin Yunus ve Mehmet Yeşil’in işletmeciliğini yaptığı TMY Doğalgaz Dönüşüm sistemleri hizmete başladı.

Kırıkhan halkının yıllardır ilçeye gelmesini beklediği Doğalgaz için çalışmaların yoğun bir şekilde başlamasıyla birlikte, işyeri ve evlere bağlantı yapabilecek yetkili firmalardan birisi olan TMY Doğalgaz Dönüşüm Sistemleri firması hizmete başladı.

Kanatlı Caddesi Kelce Diş Protezhanesi yanında faaliyete başlayan TMY Doğalgaz firmasının açılışını MHP Hatay Milletvekili Mehmet Necmettin Ahrazoğlu, Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz ve MHP Kırıkhan İlçe Başkanı Erhan Yavuzyılmaz birlikte yaptılar.

Başkan Yavuz açılışla ilgili yaptığı açıklamada; “İlçemize açılan her işyeri istihdam için ve ekonomik getiri yönünden önem taşımaktadır. Mehmet Yeşil ve Tahsin Yunus tarafından, Doğalgaz merkezi ve ferdi sistemleri, klima sistemleri, ısı pompaları ve mekanik tesisat döşeme alanında Kırıkhan ve Hatay genelinde hizmet verecek olan ve Kırıkhan’ımıza kazandırılan işyerinin sahiplerini kutluyor, işyerinin ilçemize hayırlı olması temennisiyle bereketli kazançlar diliyorum” dedi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.