Sanayi Sitesi Esnaflarından İTSO’ya ziyaret

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi yönetim kurulu üyeleri, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası’na nezaket ziyaretinde bulundular. Karşılıklı sohbet ortamına geçen ziyarette sanayici ve esnafın sorunları görüşüldü. Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren İTSO Başkanı Levent HaYılmazkkı , “Oda olarak her zaman Sanayi Esnafımızın yanında olarak  sorunlarını dinliyor, çözüm yolları arıyoruz. Sanayi Sitesi’nin yeni yerine taşınması noktasında önemli mesafeler alındığını gözlemliyoruz. Bu konuda bizler de en yetkili birimlerle görüşerek, işlerin hızlandırılması için çalışıyoruz” dedi. İskenderun Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı İbrahim Açıkgöz ise; “Sanayi Esnafları olarak sizleri her zaman yanımızda görmekten dolayı onur duymaktayız. İTSO’nun ve sizlerin Sanayimizin yeni yerine taşınması noktasında gösterdiğiniz gayretler sonucu işlerimiz daha da hızlandı. El birliği ile İskenderun’a daha modern bir sanayi sitesi kazandırılması için çalışacağımıza inanıyoruz. Bu bağlamda Sanayi esnafları olarak her zaman yanınızda olduğumuzu da belirtmek isteriz. Birlik ve beraberlik içerisinde şehrimize en iyi hizmeti verebilmenin gayreti içerisinde olacağız” şeklinde ifadelere yer verdi.

Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi yönetim kurulu üyelerinin ziyaretinde İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İTSO Meclis Başkanı Servet Ugutmen, İTSO Başkan yardımcısı Muhsin Yeter ve İTSO yönetim kurulu üyesi Necat Özkaya da hazır bulundular.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.