Sanayicinin, esnafın sorunlarına eğildiler

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası, Esnaf Odaları tarafından her ay düzenlenen dayanışma toplantısına  ev sahipliği yaptı.

 İskenderun Ekonomisi, esnafın sorunları ve şehrin genel sorunlarının görüşüldüğü   kahvaltılı toplantı İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasının teras katında Petek Cafe’nin işlettiği  Restaurantta gerçekleştirildi.

İskenderun Esnaf Odaları tarafından her ay düzenlen ve şehrin genel sorunlarının ele alındığı birlik ve beraberlik toplantısı uzun bir aradan sonra yeniden gerçekleşti. Yaşanan olumsuzların sona ermesi, sanayici ve esnafın işlerinin açılması, ekonominin düzelmesi adına düzenlenen toplantılarda, şehrin dinamikleri bir araya geliyor ve durum değerlendirmesi yapıyorlar.

Toplantının açılış konuşmasını yapan İskenderun Esnaf Odaları Birliği Başkanı Uğur Fırat, “Bu gün İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası’nın ev sahipliğinde bir aradayız. Ülkemizde yaşanan olumsuzlukların sona ermesini, birlik ve beraberliğimizin devam etmesini temenni ediyorum. Toplantımıza katılan başta Kaymakamlarımız, İTSO  Meclis Başkanımız, Yönetim kurulu üyeleri ve Esnaf Oda Başkanlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. Ardından söz alan İskenderun Kaymakamı H.Hasan Özyiğit ise, “Bu gün burada güzellik, birlik beraberlik adına ne varsa gördük. Böyle bir güzelliği bizlere paylaştıran, Ticaret Odamıza, Meclis Başkanımıza ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etmek istiyorum. İskenderun’da  güzel olan her şeyi burada görmek ve yaşamak mümkün. Birlik ve beraberlik içerisinde bu toplumsal kaynaşmaların sağlandığı bu tür birlikteliklerin devamını diliyorum.” şeklinde ifadelere yer verdi. Sohbet ortamında geçen toplantıda,  sanayicinin, esnafın sorunları hakkında karşılıklı fikir alış verişinde bulunuldu. Toplantıya İskenderun Kaymakamı H.Hasan Özyiğit, Belen kaymakamı  Abdulaziz Aydın, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz,  İTSO Meclis Başkanı Servet Ugutmen, İskenderun Esnaf Odaları Başkanı Uğur Fırat, İTSO Başkan yardımcısı Muhsin Yeter, İTSO Yönetim kurulu üyeleri Necat Özkaya, Bülent Seküçoğlu, Gassan Kuran, Adnan Mursaloğlu ve İskenderun Esnaf Oda Başkanları katıldılar.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.