Belen Zabıtasından Fırın Denetimi

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Belen Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların gıda tüketiminde daha güvenli ve hijyenik ortamlarda, üretilen ekmek ve unlu mamulleri, tüketmeleri konusunda titiz bir tutum sergiliyor.

Belen Belediyesine bağlı Zabıta Müdürlüğü ekipleri ve İlçe Tarım Müdürlüğü ile koordineli olarak ilçe genelinde faaliyet gösteren 16 adet fırın işletmesinin hijyen ve gramaj denetimini yaptı. Yapılan denetimlerde Belen Fırıncı Esnafının çoğunun, hijyen ve gramaj kurallarına büyük oranda uyduğu gözlemledi.

Ekipler hijyen ve gramaj kontrollerinde bulunarak kurallara uymayan işletmelere uyarıda bulundu ve bir sonraki denetimlerde kurallara uymayan ve eksiklikleri gidermeyen işletmelere ceza uygulanacağını belirtti.

Yaptıkları denetimlerde halk sağlığını tehdit edecek üretim ve kaçak ürün satışına hiçbir zaman izin vermeyeceklerini belirten Zabıta Müdürü Mehmet Ekiz, denetimlerin devam edeceğine vurgulayarak, alışveriş yapan vatandaşların da bu konuda duyarlı ve hassas olmasını istedi.

Zabıta Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların alışveriş yaptığı tüm iş yerlerinde görmüş olduğu hijyen kurallarına uymayan ürünler ve işletmeler hakkında şikayetlerini mutlaka 0326 441 2 100 nolu telefondan arayarak Halka Hizmet Merkezine bildirebileceklerini ifade ettiler.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.