Hatay Valisi Erdal Ata’dan ziyaretler

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Hatay Valisi Erdal Ata Antakya Ticaret Borsası, Hatay Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği ile Hatay Tabipler Odası’na iade-i ziyarette bulundu.
13 Ocak 2017 Cuma günü gerçekleşen ziyaretler kapsamında Vali Ata ilk olarak saat 13.45’te Antakya Ticaret Borsası (ATB) Başkanı Mehmet Ali Kuseyri’yi ziyaret etti. Mehmet Ali Kuseyri ile bir süre sohbet eden Vali Ata, ilimizin ekonomik hayatının gelişmesine yaptığı olumlu katkılar için ATB yönetimi ve üyelerine teşekkür etti. İlimizde hayata geçirilen her olumlu çalışmada elini taşın altına koymaktan çekinmeyen M. Ali Kuseyri’nin örnek tutumu ve çalışma arkadaşlarının sergiledikleri gayretlerin takdire şayan olduğunu belirten Vali Ata, Kuseyri’ye çalışmalarında başarılar diledi.
Başkan Kuseyri ise Sayın Valimizin ziyaretinden memnuniyet duyduğunu ifade etti. Ziyaret esnasında Başkan Kuseyri, Vali Ata’ya ATB bünyesinde hizmet veren ürün tahlil laboratuvarını gezdirerek çalışmalar hakkında bilgiler verdi.
 
Vali Ata, Antakya Ticaret Borsası’ndan ayrıldıktan sonra saat 14.30’da Hatay Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (HESOB) Başkanı A. Kadir Teksöz’e iade-i ziyarette bulundu.
HESOB ziyaretinde Vali Ata, ticaretin ana unsuru olan esnafın ürettiği istihdam ve ödediği verginin yansıra, kültürel değerlerimizin yaşatılması ve gelecek nesillere taşınmasına yaptığı katkının her türlü takdirin üzerinde olduğunu söyledi. Vali Ata, “Hatay Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği; ticari zenginlik üretmenin haricinde biraraya getirdiği ilimizin farklı renklerini, desenlerini aynı çatı altında buluşturarak, birliğimize ve beraberliğimize, dayanışma ve kaynaşma duygularımızın güçlenmesine de çok ciddi katkılarda bulunmaktadır. HESOB`u, ilimizi daha iyiye, daha güzele götürecek her çalışmada yanımızda görmek bizleri memnun ediyor. Bundan dolayı da Başkanımızı kutluyor onun şahsında tüm üyelerine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Başarılarının artarak sürmesini diliyorum.“ dedi.
Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (HESOB) Başkanı A. Kadir Teksöz ise ziyaretinden dolayı Vali Ata’ya teşekkürlerini iletti.
Hatay Valisi Sayın Erdal Ata son olarak saat 15.15’te Hatay Tabipler Odasını ziyaret ederek Başkan Dr. Cengiz Haksöz ile görüştü.
Sağlık hizmetlerinin toplumun olmazsa olmazları arasında olduğunu ifade eden Vali Ata, Devletimizin gelişen teknolojiyi yakından takip ederek vatandaşlarımıza en iyi, en kaliteli sağlık hizmetini sunmanın çabası içinde olunduğuna vurgu yaptı. Devletimizin bütün bu çabaları doğrultusunda sağlık hizmetlerinin kalitesinin Avrupa standartlarına yükseltildiğini belirten Vali Ata, Valilik olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da sağlık hizmetlerinin insanın en kolay incinebildiği hizmet alanı olduğunu unutmadan sorunsuz, aksamadan sunulması hususunun hem takipçisi, hem destekçisi olacaklarını dile getirdi.
Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.