Simya Öğrencileri Çalışan Gazeteciler Günü’nü unutmadı

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Ozel Simya Ortaokulu 8-A Sınıfı Öğrencileri, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret ettiler.

Basın Merkezini ziyaret eden öğrenciler dünden bu güne gazetecilik ile ilgili bilgi alırken gazetecilik mesleğini de sordukları sorular ile anlamaya çalıştılar.

İGC Başkanı Veysel Cıncık ve gazeteciler tarafından karşılanan öğrencilere gazetecilik mesleğinin zorlukları anlattı… Veysel Cıncık, ”gazetecilik zor, meşakkatli, riskli bir meslektir. Hakkını vererek yaptığın sürece inanılmaz bir manevi tad alırsın.Halkın aydınlatılması gazetecinin temel görevidir. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Bayramı nedeniyle bizleri ziyaret etmenizden çok mutlu olduk. Size,arkadaşlarınıza ve tüm öğretmenlerinize teşekkür ediyoruz.”dedi. Öğrenciler, İGC Başkanına bir buket çiçek sundular.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.