Vali Ata’ya ziyaret

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Hatay Valisi Erdal Ata, nezaket ziyaretleri kapsamında Ak Parti Kadın Kolları Başkanı ile Sevgi ve Şefkate Muhtaç Çocukları Koruma Derneği Başkanını kabul etti.
30 Aralık 2016 Cuma günü gerçekleşen ziyaretler kapsamında Vali Ata ilk olarak saat 15.00’de Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Sabahat Özgürsoy ve beraberindeki heyeti Valilik Abdurrahman Melek Toplantı Salonu’nda kabul etti.
Ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade eden Vali Ata, konukları ile bir süre sohbet etti.
Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Sabahat Özgürsoy ise kabulünden dolayı Vali Ata’ya teşekkür ederek faaliyetleri hakkında bilgiler verdi.
Vali Ata saat 16.30’da ise Sevgi ve Şefkate Muhtaç Çocukları Koruma Derneği Başkanı Serpil Öğüt ve dernek üyelerini makamında kabul etti.  Çocuklarımızın geleceğimizin teminatı olduğunu belirten Vali Ata, onların topluma faydalı bir birey olarak kazandırılmasında yaptıkları anlamlı çalışmalardan dolayı Serpil Öğüt ve dernek üyelerini tebrik ettiğini ifade etti.
Başkan Öğüt ise kabullerinden dolayı Vali Ata’ya teşekkür ederek derneğin kuruluşu ve faaliyetleri hakkında bilgi verdi.
Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.