Ak Parti İskenderun Danışma Meclisi Toplantısı

Published on:  /   Yorum yapılmamış

AK Parti İskenderun ilçe danışma meclisi toplantısı İskenderun’da yapıldı. Toplantıya AK Parti Hatay İl Başkanı Ahmet Atıç, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İskenderun İlçe Başkanı Ayhan Bodur, kadın kolları, gençlik kolları ve partililer katıldı.
Son günlerde yaşanan terör olaylarından güvenlik güçlerimize yapılan hain saldırılardan dolayı derin üzüntü içerisinde olduğunu söyleyen İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, “Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Yaralılara acil şifalar diliyorum. Bu coğrafyada sadece İslam’ın değil, insanlığın son kalesi Türkiye. Dünyada nerede mazlum var ise yerlisi, yabancısı, Hristiyan’ı, gayrimüslimi, doğulusu, batılısı, inanın insanlığın son kalesi Türkiye’dir. O açıdan yüce Rabbim bu memleketi koruyor, kolluyor. İnşallah bunları da atlatacağız. Bizlere büyük görevler düşüyor. Birlik içinde olacağız, omuz omuza vereceğiz, birbirimizi seveceğiz ve çok çalışacağız” dedi.

 

Ak Parti İskenderun İlçe Başkanı Ayhan Bodur, ay sonu koordinasyon toplantısında yaptığı konuşmada; “Bizler seçimden seçime ziyaretlerde bulunan partilerden olmadığımızı halkımıza hissettiriyoruz buna devam edeceğiz. Bizler teşkilatımız ile birlikte; Partimizi, davamızı anlatmanın mücadelesini veriyoruz. Sıkmadık el bakmadık göz bırakmayana kadar çalışmanın gayreti içerisindeyiz. Her hafta mahalle ziyaretlerimiz, muhtar ziyaretlerimiz, STK ziyaretlerimiz, Esnaf ziyaretlerimiz devem etmektedir. Bizler seçimden seçime ziyaretlerde bulunan partilerden olmadığımızı halkımıza hissettiriyoruz buna devam edeceğiz. ” Dedi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.