Gök Kardeşlerin Acı Günü!

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Arsuz ve İskenderun’un sevilen ailelerinden Gök ailesi, biricik anneleri Hamami Gök ‘ün vefatıyla yasa boğuldu. Merhume’nin vefatının ardından 7. Günü münasebetiyle Kuran okundu dualar edildi.

Aslen Arsuz Gözcüler mahallesinden merhum Salih Gök’ün eşi, Mehmet, Fuat, Gassan, Süheyla, Esat, Emine, Ali, Esmehan, Kemal, Zeki(Zeki Kuaför) ve bölgemizin sevilen sanatçısı Habib (Adnan) kardeşlerin biricik anneleri, Mikado Restaurant ortaklarından Nedim ve Yılmaz Aslan ile Mehmet Pehlivan’ın kayınvalidesi Hamami Gök’ün vefatının 7. Günü münasebetiyle Kur’an-ı Kerim Hatmi şerifi okundu, mevlid-i şerif ile dualar edildi.

Hafta sonu İsa Taş Plaza’da gerçekleşen Mevlit töreninde Gök ailesi ile birlikte yakınları ve kalabalık sevenleri bir araya gelerek dualar okudular.

Geçtiğimiz günlerde aniden rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan ve müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitiren Merhume Hamami Gök 71 yaşında ve 3’ü kız, 8’i erkek toplam 11 çocuk annesiydi.

Bölgenin sevilen, sayılan genç inanç önderi Mehmet Arslan ile birlikte Antakya’dan özel olarak gelip mevlit kıraatini muhteşem ses ve yorumlarıyla icra eden Şeyh Muhammed ve Şeyh Mikail Hocalar, dinleyenleri duygu seline boğarak mest ettiler. Dualar esnasında tüm dinleyenler gibi duygularına hakim olamayan Gök kardeşlerin anne acısı karşısında gözyaşlarıyla kenetlendikleri ve birbirlerine destek verdikleri gözlendi.

Baba Salih Gök’ün ölümünden sonra tüm aileye kol kanat geren iyilik meleği Merhumeye Allahtan rahmet, başta Gök kardeşler olmak üzere tüm yakınlarına sabır ve başsağlığı dileriz.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.