İGC’den Vali Ata ziyareti

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Hatay Valisi Erdal Ata, 07 Kasım 2016 Çarşamba günü saat 13.30’da İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veysel Cıncık ve olağanüstü kongre ile seçilen yeni yönetim kurulu üyelerini makamında kabul etti.

Ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade eden Vali Ata, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veysel Cıncık ve yeni yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun temennisinde bulundu. Günümüz dünyasında basının önemli bir güç haline geldiğini belirten Vali Ata, basın yayın organlarının görüş ve önerilerinin kamuoyu için yönlendirici olabileceğini, dolayısıyla kamuoyunda yanlış algı yaratarak kargaşaya mahal vermemek adına gazetecilerimizin kaynağını doğruladıktan sonra haber yapmalarının önemli olduğunu dile getirdi.

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulunu makamında kabul eden Hatay Valisi Erdal Ata, haftanın bir veya birkaç günü İskenderun’daki konutunda yörenin sorunlarının takibini ve görüşmelerini yapacağını söyledi.

Hatay’ı bir bütün olarak kucakladığını ifade eden Vali Ata, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veysel Cıncık’tan bölge basınının durumu hakkında bilgi aldı.

Kabulden dolayı Vali Ata’ya teşekkür eden Başkan Cıncık ise, yeni yönetim olarak yapacakları projeler hakkında bilgiler vererek, bölgedeki huzur ve güven ortamının korunmasında basın olarak üzerlerine düşen görevi yapmayı sürdüreceklerini ifade etti.

Cemiyet Başkanı Cıncık, yerel basına hak ettiği itibarın kazandırılması ve düzensizliğin kontrol altına alınması için İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’nin yaptığı çalışmalara destek verilmesinin konusunda yardım talep etti.

Hatay Valisi Erdal Ata, daha önce görev yaptığı illerde medyada benzer sorunlarla karşılaştığını ve sorunların bir an önce çözüme ulaşabilmesi adına katkı verebileceğini ifade etti.

Samimi ve içten geçen ziyarette Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veysel Cıncık, Vali Erdal Ata’yı 14 Ocak 2017’de düzenlenecek Basın Bayramı Gecesine davet etti.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.