“Sorunsuz Bir İskenderun İçin Çalışıyoruz”

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, halk günleri programlarının devam ettiğini belirtti. Başkanlık makamında vatandaşlarla bire bir görüşen İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil onların istek ve önerilerini dinliyor.

Belediyeyi ilgilendiren konulara anında müdahale ederek çözüm getiren Başkan Seyfi Dingil “hemşerilerimize ulaşabilmek onların taleplerini ve önerilerini dinleyerek kısa sürede yerine getirmek amacıyla düzenlediğimiz halk günleri programları devam ediyor. Asıl olan hizmettir. Şehrimizde sorun değil çözüm var. Biz sorunsuz bir İskenderun için çalışıyoruz. Hemşerilerimizle bir araya gelmeye devam edeceğiz.” dedi. Vatandaşlardan gelen sorun ve dilekleri yerinde dinleyen İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, gelen isteklerin ve taleplerin çözümü için birim müdürlerine talimat verdi.

Başkan Seyfi Dingil’e Teşekkür

Halk günü uygulaması kapsamında Başkanlık makamına gelen vatandaşlar ise, ”Uygulama son derece anlamlı. Belediye binasına gelerek Belediye Başkanımızla bire bir görüşüyoruz. İsteklerimizi, yaşadığımız sıkıntıları anlatıyoruz. Sağ olsun İskenderun Belediye Başkanımız Seyfi Dingil, hemen ilgili müdürlere talimatlar veriyor. Bizimle yakından ilgileniyor. Bu uygulamanın devam etmesini istiyoruz. Başkanımıza çalışmalarında başarılar diliyoruz” şeklinde görüş beyan ettiler.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.