AHM PORT CTY’den tanıtım atağı

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Sigorta Acenteleri Derneği yönetim kurulu üyeleri AHM PORT CITY İnşaatında incelemelerde bulundu.

AHM Ortaklarından Ali Tekten, Sigorta Acenteleri Derneği Başkanı Yasin Keleş ve Dernek yönetim kurulu üyelerine inşaatı gezdirdi.

 

AHM PORT CTY inşaatının otel bölümü ve özellikle inşaatın zemin ve altını gezdiren Tekten, inşaatın yapımında kullandıkları Fore Kazık sistemi sayesinde konutların daha sağlam olduğunu ve suya karşı daha dayanıklı olduğuna dikkat çekti.

Hatay’ın en önemli tesislerinden biri olarak AHM’yi işaret eden Tekten, “Çok amaçlı yapılan tesislerimizde Otel, yüzme havuzları, souna, çok amaçlı düğün ve konferans salonları, iş yerleri, kapalı oto park ve en önemlisi 5 Yıldızlı Otel tesislerimizde yer alacaktır.  Burada konut sahibi olan vatandaşlarımız tüm tesislerden faydalanabileceklerdir. En ince detayına kadar düşündüğümüz AHP Port CTY’nin hizmete açılmasını 2017 yılı sonu olarak düşünüyoruz.” dedi.  Ali Tekten’e verdiği bilgilerden dolayı teşekkür eden İskenderun Sigorta Acenteleri Derneği Başkanı Yasin Keleş ise; “İskenderun ve bölgemiz için çok önemli bir yatırımı gerçekleştiren İşadamı Ali Tekten’e ve Ortaklarına teşekkür ediyoruz. İskenderun için son derece önemli olan bu tesisin tamamlanması ile şehrimizin sosyal yönü daha da değişecektir. İskenderun’a Adeta yeni bir yaşam merkezi kuran AHM yetkililerine yaptıkları hizmetlerden dolay teşekkür ediyoruz. Bu gün inşaatı gezdik ve daha tamamlanmadan inşaatın güçlü alt yapısı, gerek çok amaçlı işletimi, gerekse manzarası ve inşaatın konumu gerçekten mükemmel. Bu tesislerimizin artmasını diliyoruz” şeklinde konuştu.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.