25 Kasım Dünya Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele gününe dikkat…!

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Türk Kadınlar Birliği Antakya Şube Başkanı Nesime Melek ve Yönetim Kurulu üyeleri Hatay Baro Başkanı Av. Ekrem Dönmez’ i makamında ziyaret etti.

Ziyarette Türk Kadınlar Birliği Antakya Şube Başkanı Melek 25 Kasım Dünya Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Günü sebebiyle Türk Kadınlar Birliği’ nin hazırlamış olduğu afiş ve broşürleri takdim edip, Baro ile ortak çalışma ve etkinlik yapmak istediklerini belirtti. Baro Başkanımız Av. Ekrem Dönmez Türk Kadınlar Birliği’ ne ziyaretten dolayı teşekkür etti. Baro Başkanımız Dönmez 25 Kasım Dünya Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele günü sebebiyle Hatay Barosu olarak gereken her türlü desteği vermeye hazır olduğunu, Kadına yönelik şiddetin son yıllarda ciddi oranda arttığını, kadına yönelik şiddet ve çocuk istismarının birbirinden ayrılamayacak derecede önemli bir ihlal alanı haline geldiğini, bunun önlenmesi için Kadın ve çocuk örgütleri ile sivil toplum örgütlerine çok büyük görev düştüğünü, siyasi iktidarın kadın ve çocuk alanındaki uluslar arası düzenleme ve kazanımları görmezden gelerek geriye doğru bir gidişe sürüklediğini söyledi. 

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.