HBB’den sosyal sorumluluk projesi

Published on:  /   Yorum yapılmamış

HBB ve Hatay Toplum Gönüllüleri İnsani Yardım Derneği’nden Anlamlı Kahvaltı

 

Hatay Büyükşehir Belediyesi ve Hatay Toplum Gönüllüleri, İnsani Yardım Derneği, sosyal sorumluluk projesi kapsamında HATMEK Konferans Salonu’nda kahvaltı düzenledi.

 

Gerçekleşen kahvaltıya, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş ve eşi Nazan Savaş, Hatay Toplum Gönüllüleri İnsani Yardım Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ali Nurlu, Armutlu Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Tevfik Erkek, Defne Belediyesi Meclis Üyesi Hikmet Nurlu, aileler ve çocuklar katılım gösterdi.

 

Birlik Ve Beraberliğin Vermiş Olduğu Coşku İle Kahvaltıda Keyifli Dakikalar Yaşandı

 

Sosyal sorumluluk projesi kapsamında düzenlenen kahvaltıda Hatay’da yaşayan dul, yetim, down sendromlu, otizmli ve ihtiyaç sahibi aileler ve çocukların bir araya gelmelerini sağlayan Hatay Büyükşehir Belediyesi ve Hatay Toplum Gönüllüleri İnsani Yardım Derneği, birlik ve beraberliğin vermiş olduğu coşku ile keyifli dakikaların yaşamasına vesile oldu.

Çocuklar ile bire bir ilgilenerek, onların moral depolamaları amacıyla renkli dakikalar yaşatan HBB Şehir Tiyatrosu ekibi, çocukların yüzlerini boyayarak ve müzik eşliğinde çocuklarla çeşitli oyunlar eşliğinde dans ederek mutluluklarına ortak oldu.

 

“Serhat Şehir Olan Hatay’da İnsanlarımızın Aç Kalmaması Ve Açıkta Kalmaması İçin Gücümüz Yettiğince Mücadele Ediyoruz”

 

Başkan Savaş,”Hatay Toplum Gönüllüleri İnsani Yardım Derneği’ne kayıtlı ailelerimiz ve çocuklarımız ile birlikte olduk. Bunlar Hatay’ın çeşitli yerlerinden olan ve daha çok Antakya, Defne ilçesinde oturan ihtiyaç sahibi ailelerimizdi. Bu etkinliklerde kardeşlerimiz ile birlikte olmaya gayret ediyoruz. Amacımız bu kardeşlerimizin kendilerini toplumun bir parçası olarak görmelerini sağlamak ve Türkiye Cumhuriyeti’nin vatandaşları olarak önemli birer insan ve birey olduklarını hissetmesidir. Gerçekleştirdiğimiz kahvaltıda çocuklarımız palyaçolar ve müzik eşliğinde eğlenirken bir yandan da kahvaltımızı birlikte yaparak onları değer verdiğimizi göstererek o zevki yaşadık. Serhat şehir olan Hatay’da insanlarımızın aç ve açıkta kalmaması için gücümüz yettiğince mücadele ediyoruz. Bu dezavantajlı gruplarımızın mümkün olduğu sürece yanlarında olmaya gayret ediyoruz. Hatay Büyükşehir Belediyesi olarak sadece şehirde değil kırsalda da yapmış olduğumuz hizmetlerle sadece ekonomik durumu iyi ve orta olanlara değil ekonomik durumu dezavantajlı olan insanlarımıza da destek olmaya devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.

 

“Toplumun Küçük Bireylerine İyiliği Aşılayan Hatay Büyükşehir Belediyesi’ne Teşekkür Ederim”

 

Hatay Toplum Gönüllüleri İnsani Yardım Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ali Nurlu,”Hatay Büyükşehir Belediyesinin desteğiyle Hatay’da yaşayan yardıma muhtaç,dul, yetim, down sendromlu ve otizimli vatandaşlarımıza canlı müzik eşliğinde kahvaltı düzenledik. Özel bireylerimiz ve ailelerinin stres atmalarını sağlayarak onlara unutulmaz anlar yaşattık. Toplumun küçük bireylerine iyiliği aşılayan Hatay Büyükşehir Belediyesi’ne çok teşekkür ederim.  Ayrıca bizlere desteğini esirgemeyen ve kanatsız meleklerimiz ile bire bir ilgilenen Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş’a ve eşi Nazan Savaş’a, Hatay Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Gökhan Yıldırım’a ve bizleri destekleyen herkese çok teşekkür ederim” dedi.

 

Kahvaltının sonunda Başkan Savaş, çocukların mutluluklarına ortak olmak ve eğitimlerine katkı sağlamak amacıyla çeşitli eğitim ve spor malzemeleri dağıttı.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.