DenizBank Hatay‘da KOBİ’lere destek olanaklarını anlattı

Published on:  /   Yorum yapılmamış

DenizBank söz konusu toplantılar ile esnafa, işletmelere ve sektöre yatırım yapmak isteyen girişimcilere destek olmayı amaçlıyor.

 

Yenilikçi ürün ve hizmetleri ile farklılaşan DenizBank, KOBİ’lerin ülke ekonomisi için katkısını biliyor ve esnafı desteklemeye devam ediyor. Türkiye Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeler, Serbest Meslek Mensupları ve Yöneticileri Vakfı (TOSYÖV) DenizBank’ın ana sponsorluğunda Türkiye’nin yedi bölgesinde etkinlikler düzenliyor.

 

“KOBİ’lerimize desteği, ekonomimize destek olarak görüyor; bu yönde çalışmalarımızı tüm gücümüzle sürdürüyoruz”

 

Küçüğünden büyüğüne tüm KOBİ’lerin yanlarında olduklarını ve yürüttükleri çalışmalar ile Türkiye’nin her yerindeki esnafın hayatına olumlu yönde temas etmekten mutlu olduklarını ifade eden DenizBank KOBİ Bankacılığı Grubu Genel Müdür Yardımcısı Murat Kulaksız, “Ekonomiyi takip eden, yatırımlarını iyi planlayan ve finansal kaynaklarını iyi yönetmeyi becerebilen firmalar başarılı olacaklardır. DenizBank olarak sektörümüzde inisiyatif alıyor, ülkemizin 7 bölgesinde düzenlenecek toplantı ve eğitim programları ile esnafımızı ve ekonomimizi desteklemeyi sürdürüyoruz. Bu anlamda Türkiye Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeler, Serbest Meslek Mensupları ve Yöneticileri Vakfı (TOSYÖV) ile güç birliği yapmaktan ve etkinliklerimizin üçüncüsünü Hatay’da gerçekleştirmekten memnuniyet duyuyoruz. Esnafın en çok desteklenmesi gereken dönemde yanında olduk, bundan sonra da desteğimizi kesintisiz sürdüreceğiz” diye konuştu.

 

Murat Kulaksız sözlerine şu şekilde devam etti; Zamanımız hız ve teknoloji devri. 80bin TL altındaki kredilere başvurmak için esnafımızın şubemize bile gelmesine gerek olmadan, sadece bir SMS ile müşterilerimize 80.000TL’ye kadar kredi fırsatı sunmaktayız. “ESNAF” yazıp boşluk bırakıp T.C. Kimlik Numarası’nı 3280’e gönderen esnafımızın en geç 5 dakika içinde cep telefonuna 80.000 TL’ye kadar limit göndermekteyiz. Esnafımız, isterse, bu limiti kredi olarak, isterse de İşletme Kart kredi kartı limiti olarak kullanabilmektedir. Krediye SMS ile başvurunun yanı sıra; şubelerimiz, ATM’lerimiz, İnternet Sitemiz ve İnternet Şubemizden de başvuru yapmak mümkün olmaktadır.

 

Bir diğer yandan, ihracatın %56 sını KOBİ’lerimiz yapmaktadır. DenizBank olarak hızlı ve kaliteli hizmetimiz ile uluslararası ticarette güvenli bir şekilde büyümek isteyen KOBİ’lerin de her zaman yanında oluyoruz. Bu doğrultuda 0212-348-34-44 no’lu Dış Ticaret Destek Hattımız ile dış ticarette kullanılan ödeme şekillerinden uluslararası kurallara kadar birçok konuda dış ticaret müşterilerimize uzman kadromuz ile destek oluyoruz.“ dedi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.