Defne’den CUMHURİYET’e Destek !

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Defne Belediye Başkanı Dr. İbrahim Yaman, CHP Defne İlçe Başkanı Mehmet Gönenç, Defne Belediyesi Meclis Üyeleri ve Cumhuriyet Halk Partisi Defne İlçe yöneticileri tarafından Sümerler mahallesi Semt pazarında Halka Cumhuriyet gazetesi dağıtıldı.

Başkan Yaman “Cumhuriyet Gazetesi; demokrasi, özgürlük ve adaletten yana her zaman saf tutan büyük bir cumhuriyet kazanımıdır.”

yönetici ve yazarlarının tutuklanmasına karşı ülke çapında başlatılan destek kampanyasına katkı sağlamak amacıyla bir araya geldiklerini ifade ederek “Ülkemizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün adını verdiği Cumhuriyet Gazetesi; kurulduğu günden bu yana bağımsız çizgisinden ödün vermeyen demokrasi, özgürlük ve adaletten yana her zaman saf tutan büyük bir cumhuriyet kazanımıdır. Son günlerde bağımsız ve özgür haberciliğin son temsilcilerinden biri olan cumhuriyet gazetesine karşı yapılan operasyonlarda Cumhuriyet Gazetesinin sesinin kısılmak istenmesine tepki olarak bugün halkımıza cumhuriyet gazetesi dağıtıyoruz. Laik demokratik ve tam bağımsız Türkiye talebini yüksek sesle dile getiren ve yayın politikasını taviz vermeden sürdüren cumhuriyet gazetesinin yaşaması ve yaygınlaştırılması için gereken her desteği sunacağız” dedi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.