“Bir Hataylının Dünya Turu Anıları”

Published on:  /   Yorum yapılmamış

 

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Başdanışmanı Ömer Faruk Çelebi “Bir Hataylının Dünya Turu Anıları” başlıklı konferansıyla Üniversitemiz öğrencilerine hayat tecrübelerini anlattı. Öğrenci topluluklarımız tarafından Atatürk Konferans Salonunda organize edilen etkinliği Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Hasan Kaya, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Mehmet Kılınç ve Prof. Dr. Yusuf Önlen’in yanı sıra akademik ve idari personel ile çok sayıda öğrenci takip etti.

Çelebi, çocukluğu ve eğitim hayatından kesitler anlatarak başladığı konferansında birçok ülkeyi gezdiğini ve başarıya ulaşmak adına büyük sıkıntılara göğüs gerdiğini aktardı. Öğrencilere yabancı bir dili bilmenin önemine vurgu yapan Çelebi, özellikle günümüz dünyasında Çince ve Rusça’nın kesinlikle öğrenilmesi gerektiğini ifade etti.

Çok kararlı bir şekilde cesur adımlarla başarıya odaklanılmasını öğütleyen Ömer Faruk Çelebi, başından geçen ilginç anekdotları öğrencilerle paylaşarak herkesin her şeyi başarabileceği mesajını verdi.

Katılımcılar tarafından ilgiyle takip edilen konferans sonunda Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Hasan Kaya, Çelebi’ye çiçek ve plaket takdim etti.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.