Samandağ Tanıtım Standına Ankaralılardan Yoğun İlgi

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Başkentte Hatay Günleri etkinliğinin 2.gününde de Samandağ Belediyesi standı yoğun ilgi gördü.

Ankara Atatürk Kültür Merkezi’nde bu yıl 5’incisi düzenlenen Başkentte Hatay Günleri etkinliğine katılan Samandağ Belediyesi standına gelen misafirler, ilçenin yöresel ürünlerine yoğun ilgi gösterdi. Samandağ’ın meşhur domates salçası, Nar ekşisi, Samandağ Biberi, Kurutulmuş Domatesi, Gar Sabunu, Baharat Türler, Zahter, ipek ve diğer ürünler yoğun talep gördü.

Lekesiz ’den Ziyaret-

Başkentte Hatay Günlerinin 2.Gününde de başkent’in siyasi ve bürokratik çevreleri Samandağ, standını ziyaret etti. Samandağ Belediye Başkan Yardımcısı Âdem Yılgın, tüm konuklarla tek tek ilgilendi ve örnek bir misafirperverlik sergiledi. Hatay Eski Valisi, emniyet eski Genel müdürü ve ASELSAN üyesi Vali Celalettin Lekesi Bugün Samandağ Belediyesi Standını ziyaret etti. Lekesiz gördüğü ilgiden ve sevgiden dolayı bütün hemşerilerine teşekkür ettiğini ifade etti.

Türkiye İstiklal Gazilerinden Ziyaret

Türkiye İstiklal Gazileri Derneği (İstiklal Madalyalılar Derneği) Genel Başkanı Torun Mengüloğlu Ve Yönetim Kurulu üyeleri Samandağ Belediye Standını ziyaret ettiler. Yoğun ilgi, alakalarından dolayı Samandağ Belediyesine teşekkür ettiler.

Chp Milletvekillerinden Ziyaret

Chp Hatay Milletvekili Serkan Topal, CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, CHP Giresun Milletvekili İdris Yılmaz, Samandağ Belediyesi Standını ziyaret etti.

Hatay Birlik Vakfı Başkanı İhsan Aydeğer, Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, Samandağlı öğrenciler, Millî eğitim müfettişi Mehmet Demirci, İç Anadolu Belediye Birliği Genel Sekreteri Salim Çoruk, Ankara Yeni Mahalle Belediyesi Başkan vekili Samandağ Belediyesi Standını ziyaret ettiler.

Samandağ Belediye Başkan Yardımcısı Yılgın;        Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir’in öncülüğünde Samandağ’ı en iyi şekilde tanıtmak için elimizden gelen gayreti göstermeye ve her alanda var olmaya özen gösteriyoruz. Ankaralıların Samandağ Standına Yoğun ilgileri bizleri sevindirdi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.