Sosyal Marketler, İhtiyaç Sahiplerini mutlu ediyor

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Başkan Savaş’ın Öncülük Ettiği Sosyal Marketler, İhtiyaç Sahiplerinin Yüzünü Güldürüyor.

Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB), kentin dört bir yanında açtığı sosyal marketler ile ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardım elini uzatarak destek vermeyi sürdürüyor.

HBB’ Den Yıldız Ailesine Yardım Eli

HBB Sosyal Marketler ekipleri, Hatay’da ikamet eden tek odalı ve sıvasız, kapısı, penceresi olmayan bir inşaatta kalarak yaşamaya tutunmaya çalışan Yıldız ailesine yardım eli uzattı.

Antakya ilçesinde ikamet eden ve uzun yıllardır yardıma muhtaç olan ve 2006 yılından itibaren çocuklarına hem annelik hem babalık yapan Armağan Yıldız’a yardım eli uzatan HBB ekipleri, ailenin günlük ihtiyaçlarını karşılayabilmeleri amacıyla gıda yardımında bulundu.

Gıda yardım kolilerinin her ay düzenli bir şekilde aileye teslim edileceğini müjdesini veren HBB ekipleri, ailenin günlük ihtiyaçlarını karşılayacak birçok eşya yardımı da gerçekleştiriyor.

Ayrıca maddi imkânların kısıtlı olmasından dolayı eğitimlerine devam edemeyen çocuklara daha iyi bir eğitim ve gelecek sunma adına çalışmalar başlatan HBB ekipleri, çocukların HBB Süleyman Şah Gençlik Merkezi’nde eğitim görmelerini sağlayarak sınava hazırlayacak.

HBB Sosyal Marketler İl Genelinde İhtiya Sahibi Vatandaşlara Yardım Eli Uzatmaya Devam Edecek

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın öncülüğünde üreten ve paylaşan toplum olma yolunda sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerinden biri olarak faaliyet gösteren HBB Sosyal Marketler, il genelinde ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardım eli uzatmaya devam edecek.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.