Hatay CHP’den Cumhuriyet Ormanı

Published on:  /   Yorum yapılmamış

CHP il gençlik kolları olarak daha önce Antakya Üçgedik  mahallesi dağlık bölgesinde yanan ormanlarımızın yerinde Cumhuriyetimizin 93. Yılında 93. Fidanı toprakla buluşturduk. İsmini verdiğimiz Cumhuriyet Ormanının temellerini attık. Ve diktiğimiz On bir Fidana Ankara Patlamasında kaybettiğimiz CHP Malatya Gençlik kollarımızdan On bir Arkadaşımızın ismini verdik.

Konu ile ilgili konuşan CHP il gençlik kolları başkanı Ümit Kutlu Ormanlarımız bizim her şeyimiz. Daha önce yanan ormanımızın yerine Cumhuriyetimizin 93. Yılı dolayısı ile adını Cumhuriyet ormanı koyduğumuz bölgeye 93. Fidan ekerek daha sonra bölgenin tamamını ağaçlandıracağımız yere hayat vermeye çalışacağız. Diktiğimiz ağaçların on birine Ankara Gar patlamasında yaşamını yitiren CHP Malatya gençlik kollarımızdan arkadaşlarımızın isimlerini vererek adlarını yaşatmaya çalışacağız. Cumhuriyetimizde tıpkı bir ağaç gibi yaşar ve herkesin özgürce nefes almasını sağlar, kökleri toprağa yani Vatana hayat verir.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.