Bahçeşehir’de Cumhuriyet coşkusu

Published on:  /   Yorum yapılmamış

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda, Bahçeşehir Okulları İskenderun Kampüsü yine coşkulu kutlamalara sahne oldu. Bahçeşehir ailesi için Belen’deki kutlama programıyla başlayan gün, okul bahçesinde devam etti ve akşamüstü İskenderun Park Forbes AVM’deki bando gösterisiyle sona erdi.

Bahçeşehir Okulları İskenderun Kampüsü Müdürü, idarecileri, öğretmen ve öğrencileri sabahın ilk saatlerinde Belen ilçesindeki kutlama programına katıldılar. ‘Cumhuriyet’ konulu şiir ve resim yarışmalarında ilçe derecesi alan Bahçeşehir öğrencilerinin de ödül aldığı törenden sonra okula geçildi.

Saygı duruşu ile İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Okul Müdürü Mustafa Uçan’ın, günün anlam ve önemini belirten açılış konuşmasıyla tören başladı. İlçede ve okul bünyesinde çeşitli yarışmalarda ödül kazanan öğrencilere ödülleri takdim edildi. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için öğrencilerin hazırladığı gösteriler, okul korosunun sunduğu mini konserle başladı. Koronun başarılı performansının ardından, ana sınıfı öğrencilerinin vals gösterisi, ilkokul öğrencilerinin Cumhuriyet kıyafetleri defilesi, ilkokul modern dans grubu gösterisi ve ortaokul vals gösterisi ile oratoryonun ardından finalde okul bandosu görkemli bir gösteri sergiledi.

Bahçeşehir Okulları İskenderun Kampüsü Bando ve Mızıka ekibi, günün sonunda İskenderun Park Forbes AVM’de, İskenderun halkına eski Cumhuriyet bayramlarını tekrar yaşattı. Gösteriye AVM önünde başlayan bando, alışveriş merkezinin her katını dolaştı. Merkezdeki müşterilerin ve iş yeri sahiplerinin kah duygulandığı kah alkışlarla tempo tuttuğu görüldü. Gösterinin sonunda alışveriş merkezi önünde kısa bir süre performans sergileyen Bahçeşehir Koleji Bando Takımı, izleyenlere ‘işte Cumhuriyet Bayramı böyle kutlanır’ dedirtti.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.