Arsuz Belediyesi, araç filosunu zenginleştirdi

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Arsuz Belediyesi, yatırım ve hizmet seferberliği kapsamında araç filosuna dahil ettiği yeni iş makineleri ve araçları törenle tanıttı. Arsuz’un ilçe olmasının ardından sınırlarının büyümesi ve daha geniş alana hizmet veriliyor olması nedeniyle belediye hizmetlerinin tüm mahallelere daha hızlı ve etkin bir şekilde ulaştırılmasını sağlamak amacıyla alınan bir greyder, 4 adet damperli kamyon, 4 adet pikap, 2 adet zabıta hizmet aracı ve bir adet yol süpürme aracı törenle iş makineleri parkına dâhil edildi. Yeni araçların tanıtımının yanısıra, Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha törende Ankara Devlet Malzeme Ofisi Genel Müdürlüğü ile yeni alınacak olan bir kamyon, bir adet ağır iş makinesi, bir ekskavatör, iki silindir ve bir otobüs siparişi için de sözleşme imzaladı.

Başkan Nazım Culha’nın yanısıra başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve belediye personelinin katılımıyla Arsuz Belediyesi Garajı’nda düzenlenen törende, araçların kazasız ve belasız kullanılması için kurban kesildi, dualar edildi.
Hizmetler daha hızlı ve kolay

Farklı birimlerde kullanılacak olan araçların Arsuz’a hayırlı – uğurlu olmasını temenni eden Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, “Hizmette üçüncü yılımızın tamamlanmasına az kaldı. Bu süreç içerisinde belediyemizin ciddi anlamda ihtiyaçlarını tespit ettik. İlçemizin alanının geniş ve kırsal olması, ihtiyaçların yüksek düzeyde olması beraberinde hizmet zorluğunu da getiriyor. Ancak, bu belediyenin hizmete ihtiyacı var. Bu hizmeti sağlayabilmemiz için de elemana, ekipmana ve araca ihtiyaç var. İlçemizde hızlı bir imarlaşma ve yapılaşmadan kaynaklı yeni açılması gereken yollara ihtiyaç var. Bu gerekliliklerin sağlanması için ciddi anlamda da araçlara ihtiyaç hissettik. Hizmetlerimizi daha hızlı, daha kaliteli bir şekilde halkımıza sunabilmek için 4 adet damperli kamyon, 4 adet pikap, 2 adet zabıta hizmet aracı ve 1 adet greyder almış bulunmaktayız. Zenginleştirdiğimiz araç filomuzla hizmetlerimizi inşallah çok daha hızlı gerçekleştireceğiz” dedi.

 

“Başarımız ekip çalışmasından kaynaklı”

Yeni araçlarla, ilçeye yeni hizmetler üretileceğini söyleyen Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, “Turistik bir ilçe olmamız dolayısıyla nüfusumuz yazın iki üç katına çıkıyor. Bu nedenle acil gelişmeler, ani talepler olabiliyor. Bu gelişmelerden dolayı hizmet programları bozuluyor. Şu anda Fen İşleri Müdürlüğümüzün hazırladığı program çerçevesinde yol taleplerinin hepsini karşılayacağız ve ‘Açılmayan yol kalmadı’ denecek kadar yolların tamamını bitirmiş olacağız.  Bu yol açmalarıyla ilgili bazı sıkıntılar yaşanıyor tabiî ki. Çünkü yolların açılması için bir takım kıstaslar var. Bu talepleri ekiplerimiz yerinde inceliyor ve eğer o kıstaslar karşılanabiliyorsa o yol hemen açılabiliyor, uymuyorsa zorunlu olarak o sıkıntıların giderilmesi için çaba gösteriyoruz.  Araçlarımızın ilçemiz  hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. İnşallah bu araçlarla çok ciddi hizmetler üreteceğiz. Buradaki tablo, buradaki manzara Arsuz Belediyesi’nin tüm çalışanlarının planlı ve programlı bir ekip çalışması sonucu oluşuyor. Hepimiz dayanışma ve çaba içerisinde bu tabloyu oluşturuyoruz” dedi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.