İSSUME Mahallesine 1800 metre beton asfalt

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Hatay’ın her metrekaresine hizmet götürme gayesiyle çalışan Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB), vatandaşlardan gelen talep ve şikâyetleri değerlendirerek en kısa zamanda çözüme kavuşturmaya devam ediyor.

HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın kent estetiğine ve görünümüne kattığı değerler kapsamında özveri ile çalışma sergileyen HBB Fen İşleri Dairesi Başkanlığına bağlı ekipler, Belen ilçesine bağlı İssume Mahallesi’nde bulunan eski parke yolu yeni bir görünüme kavuşturuyor.

Başlatılan çalışma sahasında inceleme yapan HBB Yetkilileri, deforme olmuş yoldaki parkelerin kaldırıldığını ve yerine 1800 metre beton asfaltın döşenmeye başlandığını aktardı.

Eski ve deforme olan yoldan kurtulan mahalle sakinleri yapılan çalışmadan dolayı 2. Bölge Koordinatörü Ahmet Serhat Beydilli aracılığıyla HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a teşekkür ederek minnet duyduklarını ilettiler.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.