Fiziksel engel iletişime engel değil

Published on:  /   Yorum yapılmamış

 

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş: Bizim Amacımız Hayatınızı Kolaylaştırmak Ve Mutluluğunuza Ortak Olmak İçin Her Zaman Yanınızda Olacağımızı Bilmenizdir” dedi.

Fiziksel engellerin toplumsal yaşamda insanlar arasındaki ilişkileri belirleyen bir kıstas olmadığını belirten Başkan Savaş,”Fiziksel ve zihinsel engeller insanların toplum arasındaki yerini belirlememelidir. Asıl engeller kişinin sevgiden yoksun kalbindedir. Önemli olan engelli kardeşlerimizi oldukları gibi kabul etmek ve topluma kazandırmaktır. Bizim amacımız hayatınızı kolaylaştırmak ve mutluluğunuzu paylaşmak için her zaman yanınızda olacağımızı bilmenizdir. Hatay Büyükşehir Belediyesi olarak sizlerin daha rahat bir şekilde yaşayacağı bir şehir ortamı oluşturmak ve öğrencilerimizin eğitimlerine katkı sağlamak amacıyla eğitime her zaman destek veriyoruz” ifadelerini kullandı.

Okul İdaresinden Başkan Savaş’a Teşekkür

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren okul müdürü Murat Çengel ve yöneticiler, okulun faaliyetleri ve ihtiyaçları hakkında Başkan Savaş’a bilgiler vererek, eğitime yönelik destek ve katkılarından dolayı  Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş ‘a teşekkür etti.

Başkan Savaştan Öğrencileri Mutlu Eden Hediyeler

Derslerine iyi çalışmaları ve beslenmelerine dikkat etmeleri gerektiği hususunda öğrencilere nasihatlerde bulunan Başkan Savaş, öğrenciler ile sohbet ederek boyama kitabı ve çeşitli hediyeler verdi.

Karaağaç Akdeniz Özel Eğitim Merkezi’nde eğitim gören öğrenciler Başkan Savaş’a yoğun ilgi göstererek kendi hazırladıkları özel teknik ile yapılan Türk Bayrağı’nı hediye etti.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.