Sevgi ve Şefkate Muhtaç çocuklar için…

Published on:  /   Yorum yapılmamış

 

Hatay Sevgi ve Şefkate Muhtaç Çocukları Koruma Derneği tarafından üyeler ile birlikte kaynaşmayı sağlamak amacıyla Brunch düzenlendi.

Düzenlenen kahvaltıya Hatay Vali Yardımcısı Mahmut Hersanlıoğlu’nun  Eşi Sibel Hersanlıoğlu, Antakya Kaymakamı Eflatun Can Tortop’un Eşi Reyhan Tortop, Hatay Sevgi ve Şefkate Muhtaç Çocukları Koruma Derneği Serpil Öğüt, dernek üyeleri ve misafirler katıldı.

Hatay Sevgi ve Şefkate Muhtaç Çocukları Koruma Derneği Serpil Öğüt, dayanışma amacıyla düzenledikleri kahvaltı etkinliğine katılan ve destek veren tüm üyelere ve misafirlere teşekkür ederek, “10 yaşında olan derneğimiz her yıl hiç aksatmadan 1200 başarılı ve ihtiyaç sahibi çocuğumuza eğitim desteğinde bulunuyor. Bu kahvaltılı toplantımızdan elde edilen gelir ile burs verdiğimiz öğrencilerimize destek sağlayacağız” dedi.

Üyeler arası dayanışma ve kaynaşmayı hedefleyen kahvaltı etkinliğinde bir araya gelen dernek üyeleri ve misafirler, sohbet etme ve çalışmalar hakkında fikir alış verişinde bulunma imkanı buldular.

Dernek Başkanı Serpil Öğüt, etkinlik sonunda, Özel Beyaz Melek Bakım Merkezi Sahibi Tuncay Ergin’e, derneğe olan katkılarından dolayı teşekkür ederek, plaket verdi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.