Yeni Ford Ranger’la “Su Geçişli Parkur Test Sürüşü” etkinliği Hatay’daydı

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Ford, 800 mm derinliğe kadar suda ilerleme kabiliyetiyle sınıfının lideri olan Yeni Ford Ranger’la “Su Geçişli Parkur Test Sürüşü” etkinliğiyle, 9 farklı şehirde müşterileriyle buluşuyor. 18-19 Ekim tarihlerinde İskenderun Ford Ovalı Bayisi’nde düzenlenen etkinlikte, katılımcılar, bayinin açık alanına kurulan, Türkiye’nin ilk kez uygulanan su geçişli test parkurunda, Ranger’ın en zorlu yol koşullarıyla başa çıkma yeteneğini test etti.

 

Ford, en zorlu arazi koşullarıyla kolayca başa çıkabilecek şekilde tasarlanan ve geliştirilen ve Euro NCAP testlerinden 5 yıldız alan tek pick-up modeli Yeni Ford Ranger ile Yalova, Erzurum, Şanlıurfa, Hatay, Konya, Eskişehir, Fethiye ve İstanbul’da “Su Geçişli Parkur Test Sürüşü” etkinlikleri düzenleniyor. İskenderun Ford Ovalı Bayisi’nde düzenlenen etkinlikte, katılımcılar yeni Ford Ranger’la Türkiye’de ilk kez uygulanan su geçişli test parkurunda; su geçişi, yan geçiş ve çapraz geçiş deneyimi yaşadı.

 

Test sürüşüyle birlikte birbirinden farklı aktiviteler de düzenlendi. Maceranı seç sosyal medya entegrasyonu ile katılımcılar çeşitli arazi koşullarından dilediğini kiosk üzerinden seçerek, uyumlu aksesuarlar eşliğinde fotoğraf çektirdi ve fotoğraflar otomatik olarak katılımcının sosyal medya hesaplarında paylaşıldı. Reaksiyon yeteneklerini geliştirmek için tasarlanmış özel bir simülasyon olan Reflex oyunu ile farklı koordinasyonlarla dizilmiş 12 ışıklı butona 60 saniye içinde en çok basmayı başaran katılımcı günün sonunda çeşitli hediyeler kazandı. Boks makinasını deneyenler arasından elde ettiği skora göre en güçlü katılımcı seçilirken, etkinlik alanındaki langırt maçlarında katılımcılar keyifli vakit geçirdiler.

 

Yeni Ford Ranger, cesur tasarım, ileri teknoloji ve üstün sürüş özellikleriyle fark yaratıyor

 

2015 yılında Avrupa’nın en çok satan pick-up modeli olan Ford Ranger, yenilenen cesur tasarımı, gelişmiş teknoloji donanımları, ileri seviye 4×4 çekiş kabiliyeti ve bir önceki modeline göre yakıt tüketiminde %17’ye varan iyileşme ile iddiasını sürdürmeye devam ediyor. Euro NCAP testlerinden 5 yıldız alan tek pick-up model olan Yeni Ford Ranger segmentinin en güvenli aracı olarak öne çıkıyor.

 

Ford SYNC2, 8” Renkli Dokunmatik Ekran, Geri Görüş Kamerası, Çift Ekranlı Renkli ve Fonksiyonel TFT Gösterge Paneli gibi Premium araçlarda sunulan ileri teknolojileri bünyesinde toplayan Yeni Ford Ranger, üstün sürüş konforunu başarılı 4×4 çekiş sistemi ile birleştiriyor. Yeni Ranger optimize edilmiş yakıt ekonomisi sunarken güçlü çekiş ve yük kapasitesinin yanısıra sınıf lideri, suda ilerleme özelliğiyle dayanıklılıktan ödün vermiyor.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.