İSKENDERUN BELEDİYE MECLİSİ TOPLANDI

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Belediye Meclisi gündeminde bulunan maddeleri görüşmek üzere İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil başkanlığında toplandı.

 

Meclis toplantısı öncesinde bir konuşma yapan İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,19 Ekim Muhtarlar gününü kutlayarak ,”Muhtarlarımız ile sürekli diyalog halindeyiz. Halka hizmet noktasında sürekli fikir alışverişinde bulunuyoruz. Şuanda belediye olarak yoğun bir çalışma içerisindeyiz. Bir yandan yollar sıcak asfalt ile kaplanırken diğer yandan da parke taşı döşeme çalışmalarımız sürüyor. Hepimiz halkımıza en iyi hizmeti vermek için çalışıyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde hizmetlerimiz devam edecek.” diye konuştu.

Yapılan gündem dışı konuşmaların ardından gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı.

 

Gündemde bulunan,

1-Belediyemizin 2017 Mali Yılı bütçe tasarısının görüşülmesi ile ilgili Mali Hizmetler Müdürlüğü teklifi hakkındaki Plan ve Bütçe Komisyonu Raporu oy çokluğu ile,

2-Belediyemizin 2017 yılı Vergi, Resim, Harçlar ve Ücretler tarifesinin görüşülmesi ile ilgili Mali Hizmetler Müdürlüğü teklifi hakkındaki Plan ve Bütçe Komisyonu Raporu oy çokluğu ile kabul edildi.

 

Gündemde görüşülecek başka konu kalmadığından meclis 1 Kasım saat: 10:00’da toplanmak üzere kapatıldı.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.