Başkan Savaş STK’larla buluştu

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş toplumun her kesiminden insanlara yardım eden ve gönüllülük usulüyle çalışan STK üyeleriyle bir araya geldi.

Meslek Edindirme Kursları  (HATMEK) salonunda ziyaretleri kabul eden Başkan Savaş, Türk Yerel Hizmet-Sen Genel Başkanı İlhan Koyuncu, Genel Başkanı Yrd. Mehmet Ali Kalafat, Kamu-Sen İl Başkanı Hayri Şahin, Türk Eğitim-Sen Hatay 1 Nolu Şube Başkanı Recep Tuncay ve Hatay Yerel Hizmet-Sen Şube Başkanı Cengiz Ceyner’i ağırladı.

BAŞKAN SAVAŞ, GÖNÜLLÜ HİZMET VEREN STK’LAR ŞEHRİN DİNAMİKLERİDİR

Gerçekleştirilen ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Savaş, “STK’lar şehrin dinamikleridir. Toplumun manevi zenginliklerinin korunmasında ve gelecek nesillere aktarılmasında STK’lar önemli rol üstleniyor. Gönüllülük esasına dayanan STK’ların  insanlık için önemli faaliyetler gerçekleştirdiklerini biliyoruz. Hatay’da farklı mezhep ve etnik grupların STK’lar içerisinde birlik olarak çalışmaları sürdürmesi bizler için mutluluk vericidir. Şehrin önemli değerlerinden olan bu kuruluşlara sahip çıkmak konusunda toplumun her kesimine önemli görevler düşüyor” ifadesinde bulundu.

Sivil toplam kuruluşlarına verdiği destekten dolayı Hatay Büyükşehir Belediyesi Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a teşekkür eden STK temsilcileri, Hatay’a yaptığı önemli hizmetlerden dolayı Başkan Savaş’ı tebrik etti.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.