Vekil Karasayar, oğlunu evlendirdi

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Türkiye Büyük Millet Meclisi İdari Amiri ve AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar’ın oğlu Cem ile Merve’nin düğün merasimi iş siyaset, bürokrat ve her kesimden konukları buluşturdu.  

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım’ın da şahit olarak katıldığı Merve-Cem Karasayar çiftinin nikahı bir hafta önce Ankara’da gerçekleştirilmişti. Düğün ise İskenderun’da Ramada otelde yapıldı.

 

Milletvekilleri, Vali Erdal Ata, Hatay’ın birçok Kaymakamı, belediye başkanları, siyasetçiler, iş dünyasının tanınmış simaları ve çok sayıda davetlinin katıldığı düğün,  Ramada Otel’de yapıldı.

 

Otelin bahçe kısmında açık havaya taşan konukların ağırlandığı düğün merasimi gençlerin salona gelişiyle başladı.

 

Kur’an tilaveti, Nebahat-İlhami Küçük çiftinin güzel kızları Merve ile Dilek-Orhan Karasayar çiftinin yakışıklı oğulları Cem’in düğün merasimi ilahilerle devam etti.

 

Düğün töreninde davetlilere hitaben mutlulukların paylaşıldıkça çoğaldığını, acıların da paylaştıkça azaldığını ifade eden Vekil Karasayar, “Sizler de bizim mutluluğumuzu paylaştınız Allah hepinizden razı olsun” dedi.

 

Ekogündem ailesi olarak  Küçük ve Karasayar aileleri ile Merve-Cem Karasayar’ı kutlluyor, genç çiftlere de bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

 

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.