Çocuklar Park Forbes’da eğlendi

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Güleryüz Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencileri yeni açılan alışveriş merkezi Park Forbes’ı ziyaret etti.

Kurucu Nesli Özdemir Özel Eğitime gereksinim duyan öğrencilerin sosyal alanlarda daha fazla vakit geçirmesi gerektiğini, okuldaki verilen eğitimin yanı sıra çeşitli etkinlik ve aktivitelere katılarak öğrencilerin toplum ile kaynaşması ve vakit geçirmesi gerektiğini belirtti.

Ziyaret sırasında Park Forbes yemek katındaki Harbiye Dürüm’den yemek yiyen öğrenciler, aynı zamanda Harbiye Dürüm şapkalarını giyerek gelen müşterilerin siparişlerini aldı ve hazırladı. Harbiye Dürüm sahibi Erdal Bey, öğrencilerin çalışma ve performansından memnun kaldığını istedikleri zaman Harbiye Dürüm’de çalışabileceklerini söyledi.

Yemeklerini yiyen öğrenciler Playland oyun alanında keyifli dakikalar geçirdi ve  doyasıya eğlendi. Çocukların eğlencesi sadece Playland ile sınırlı kalmadı. Daha sonra yemek katında hizmet veren çocukların sevgilisi haline gelmiş By Apiş Organizasyon’da Kum boyama ve yüz boyama etkinliği yapan öğrenciler hem eğlendiler, hem de el becerilerini geliştirdiler.

Özel eğitime gereksinim duyan öğrencilerin sadece yılın belirli günlerinde hatırlanmasının yanlış olduğunu söyleyen Kurucu Nesli Özdemir konuşmasında öğrencilerine bu keyifli anları yaşamasını sağlayan Park Forbes yönetimine, Sponsor olan Harbiye Dürüm, Playland ve By Apiş Organizasyon’a çok teşekkür etti.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.