Oba Makarna Ve Esra Erol’la Keyif Dolu Workshop

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İnsanların sağlıklı yaşamasına katkıda bulunmak için yüksek kaliteli, güvenilir ürün çeşitleriyle hizmet veren Oba Makarna, ekranların sevilen ismi Esra Erol’un katılımıyla keyifli bir “makarna workshop”u düzenledi.

Makarna sektöründe Türkiye ve dünyanın öncü markalarından biri olan Oba Makarna ve Esra Erol, düzenlenen workshop etkinliğinde lezzet tutkunlarıyla buluştu.

Etkinlikte leziz makarnalar yapılırken birbirinden özel tarifler de katılımcılarla paylaşıldı. Workshop sonunda hazırlanan lokum bonfileli beğendi soslu kremalı makarna, Oba burgu makarnadan yapılan tavuklu Asya salatası, Oba kuskus ile yapılan ve akçaağaç şurubu ile servis edilen pan cake ve Oba tel şehriyeli tavuk göğsü sohbet eşliğinde hep birlikte yendi. Esra Erol ile keyifli bir sohbet eşliğinde mutfağa girme tecrübesinin yaşandığı workshop, 27 Eylül Salı günü CityCook’da gerçekleştirildi.

Dünya ülkelerinde de sevilerek yenilen Oba Makarna; sağlıklı ve besin değeri yüksek makarna çeşitleri ile evlerin değişilmez konuğu olmaya devam ediyor.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.