Başkan Vurucu, Belediyenin araç filosunu zenginleştiriyor

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Göreve geldiği günden bu yana başarılı çalışmalara imza atan Belediye Başkanı Adnan Vurucu’nun özverili hizmet anlayışı, Hatay’ın Belen ilçesinde hayat bulmaya devam ediyor.

Belen Belediye hizmet binası önünde bugün öğleden önce düzenlenen törenle 1 adet lastikli yükleyici kepçe ve 1 adet 1832 model 13 metreküp kapasiteli Fort cargo taşımalı çöp kamyonunu belediye araç filosuna katan Başkan Vurucu, araçların kazasız belasız hizmet vermesi temennisinde bulundu. Dualar ve kesilen kurbanlar eşliğinde düzenlenen geniş katılımlı törende başkan Vurucu, Belen halkına ve davetlilere hitaben bir konuşma yaptı.

“Çağdaş ve refah seviyesi yüksek bir Belen için çalışıyoruz”

Belediye Başkanı Adnan Vurucu, törende yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Araç ve gereci olmayan bir belediyede hizmet üretmek mümkün değildir. Yola çıktığımız günden bu yana Belen’e yakışan bir hizmet anlayışı ile hareket ediyoruz. Bundan sonraki süreçte de Belediyemizin imkânları genişletmek, halkımızın memnuniyeti için gayretlerimiz devam edecektir. Hatay’ın büyükşehir olmasıyla birlikte gelirlerimizin tamamı büyükşehire gitti. Bundan dolayı zor bir dönemden geçiyoruz. İller Bankasından gelen paranın da yarısı büyükşehire gitti. Ancak durmak yok yola devam şiarı ile hareket ediyor ve ilçemizin daha çağdaş ve refahı için gece gündüz demeden çalışıyoruz.”

Tören; Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu, Belediye Başkan yardımcıları, Belediye meclis üyeleri, Ak Parti Belen İlçe Başkanı ve Yönetimi, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları yönetimi ve Belen halkının katılımı ile gerçekleşti. Daha sonra Belen Belediyesi araç filosuna katılan 1 adet lastikli yükleyici kepçe ve 1 adet taşımalı çöp kamyonunu ilçeye hizmet etmek üzere çalışmalarına başladı.

Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu, Belen’de başkanlık koltuğunu devraldığından bu yana günden bu yana; Belediyeler Birliğinden 1 adet damperli kamyon, 3 adet çöp kamyonu, 1 adet 4x4x4 yükleyici kepçe, 1 adet jip, olmak üzere toplamda on aracı belediyenin araç filosuna katmış oldu.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.