Yayman’dan Vali Ata ziyareti

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Doç. Dr. Hüseyin Yayman, 07 Ekim 2016 Cuma günü saat 11.30’da Hatay Valisi Erdal Ata’yı makamında ziyaret etti.
Ziyarette konuşan Bakan Yardımcısı Yayman,  Ata gibi tecrübeli bir devlet adamının Hatay’a vali olarak atanmasının ilimiz için büyük bir şans olduğunu ifade ederek, ‘’İnşallah hep birlikte bu şansı iyi değerlendireceğiz. Hatay’a hizmet hepimiz için bir gurur meselesidir. Söz konusu Hatay ise gerisi teferruattır.’’ dedi.
Hatay Valisi Erdal Ata ise, Bakan Yardımcımızın ziyaretinden dolayı çok teşekkür ettiğini belirterek, ‘’İlimizden yetişmiş bir büyüğümüzün Kültür ve Turizm Bakanlığına Bakan Yardımcısı olmasının Hatay’daki bakanlık yatırımlarına çok büyük katkıları olacağına inanıyorum. Kentimizin kültür ve turizm değerlerinin korunarak gelecek nesillere aktarılmasında iş birliği içinde çalışmalarımızı yürüteceğiz. Bundan sonraki süreçte Sayın Bakanımızın ve Bakan Yardımcılarımızın katkıları ile Hatay’a güzel hizmetler sunacağımızdan şüphem yok.’’ dedi.
Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.