İSTE lojistik öğrencileri “Lojistik Vaka Yarışması” finalisti

Published on:  /   Yorum yapılmamış

“Lojistik Derneği” (LODER) ve sektörün öncü şirketlerinden Mars Lojistik sponsorluğunda düzenlenen 13.ncü Lojistik Vaka yarışmasının İstanbul Elite World Hotel’de düzenlenen finalinde, İSTE Denizcilik Meslek Yüksekokulu, “Yönetim ve Organizasyon Bölümü”, Lojistik Programı öğrencileri; Hasret Karakaş, Sevim Özkan ve Zühre Avcı, toplam 5 saat süren vaka çözüm çalışmalarıyla 2.nci oldu. Genç bir üniversite olan İSTE’yi en güzel şekilde temsil etmenin gururunu yaşayan öğrenciler, kendilerine verilen kentsel lojistik ile ilgili vaka üzerine ürettikleri çözüm önerileri ile büyük takdir topladı.

İskenderun’un yer aldığı konum itibari ile lojistik açıdan sadece bölgesel değil, uluslararası ölçekte önemli bir üs konumuna sahip olduğunu vurgulayan İSTE Denizcilik Meslek Yüksekokulu Müdür Vekili Prof. Dr. Sefa Ayhan Demirhan; “İskenderun yer aldığı konum itibari ile lojistik açıdan sadece bölgesel değil uluslararası alanda önemli bir yer tutmakta. Özellikle son dönemde kamu ve özel sektör tarafından yapılan ve yine kamu ve özel sektör tarafından orta ve uzun vade de yapılması planlanan yatırımlar ile bu potansiyelin hayata geçirilmesi için önemli çabalar harcanmaktadır. Bu girişim ve çabalarda özel sektörün de payı büyüktür. İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) sahip olduğu öğretim programları, akademik gücü ve bilgi birikimi ile bu gelişmelere katkı sağlamaktadır. Denizcilik Meslek Yüksekokulu Lojistik Programı öğrencilerimizin elde ettiği bu başarı da bu katkının bir göstergesidir” açıklamalarında bulunarak öğrencilerini tebrik etti.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.