Esnaftan, Havuzlu Çarşıya Yeni Düzenleme talebi

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, havuzlu çarşıya yeni düzenleme yapacaklarını belirtti. Havuzlu çarşı esnafı İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i makamında ziyaret etti.

 

Esnafın Her Zaman Yanındayız

Başkan Seyfi Dingil, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek,” Göreve geldiğimiz ilk günden bugüne kadar esnafın yanında olmayı sürdürüyoruz. Esnaflar bir şehir lokomotifleridir. Kentin en işlek ve vatandaşların yoğun bir şekilde kullandığı bu bölgede yeni bir düzenleme ve yenileme çalışması yapılarak çevresi ile uyumlu ve daha güzel daha nezih bir hale getirilecek” dedi.

 

Koordineli Bir Proje Yapılacak

Bölgede bulunan esnafların bu konuda düşüncelerini aldıklarını ifade eden Başkan Seyfi Dingil,” Bunun için esnaf arkadaşlarla bir görüşme yaptık. Dayanışma, koordine ve işbirliği sonucu, ortaya herkesin memnun kalacağı bir projeyi hayata geçireceğiz. Biz her zaman ortak akıl ile sorunların çözülebileceğini ifade ediyoruz. Daha öncede Doktorlar caddesini aynı şekilde daha modern bir hale getirdik. Hizmetlerimiz devam edecek” şeklinde konuştu.

Havuzlu çarşı esnafı da yapılacak olan çalışmadan dolayı büyük bir memnuniyet içerisinde olduklarını belirterek çalışmalarında Başkan Seyfi Dingil’e başarılar dilediler.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.