Hatay Valisi Erdal Ata’dan İSTE Rektörü Prof. Dr. Türkay Dereli’ye ziyaret

Published on:  /   Yorum yapılmamış

 

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Rektörü Prof. Dr. Türkay Dereli’yi ziyaret eden Hatay Valisi Erdal Ata, ülkelerin çağdaş uygarlık seviyesine ulaşmasında üniversitelerin önemli roller üstlendiğinin altını çizerek, Üniversitelerin her zaman değişimin ve gelişimin öncüsü olduğunu vurguladı. Ülke kalkınması için teknoloji geliştirmenin çok önemli olduğunu dile getiren Vali Ata, buna uygun olarak Teknokrasi vizyonu ile kurulan İskenderun Teknik Üniversitesi’ne her türlü desteği vereceklerini ifade etti. İskenderun Teknik Üniversitesi akademik personeli, öğrenci durumu ve planlanan çalışmalar hakkında Dereli’den bilgi alan Vali Ata, Prof. Dr. Türkay Dereli’ye çalışmalarında başarılar diledi.

 

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Rektörü Prof. Dr. Türkay Dereli,  Vali Erdal Ata’nın iade-i ziyaretlerinden büyük memnuniyet duyduğunu ifade ederek, teşekkür etti.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.